Délmagyar logó

2017. 05. 24. szerda - Eszter, Eliza 13°C | 24°C Még több cikk.

Hívogató kakasszó

a győri Bábligetből

Folytatás az 1. oldalról.

A városháztól alig karnyújtásnyira vasárnap újabb torony emelkedett, a Vaskakas Bábszínház vendégcsalogató tornya. A Bábligetbe a forró délelőttön özönlöttek a gyerekek – ezernél jóval többen látogattak oda, és velük tartottak családtagjaik is. A kissé borús délben ötszáz körülire csökkent a létszám, hogy estére ismét óriási tömeg tapsoljon színésznek, zenésznek, játékmesternek. Míg a gyerekek játszottak, a szülők zenét hallgattak vagy a büfében ültek le egy frissítőre.
A győri bábszínház szinte teljes repertoárját eljátszotta az érdeklődőknek. Munkatársai emellett játszóházba invitálták azokat, akik szerettek volna valamilyen emlékkel távozni a Bábligetből. Kesztyűt festhettek, kotkodáló poharat készíthettek, vagy éppen hozzájárulhattak munkájukkal, fantáziájukkal a Vaskakas Bábszínház emblémáját formázó mozaik elkészítéséhez. Az egyik anyuka, miközben a mozaikragasztót próbálta leszedni kezéről, boldog mosollyal summázta: jó program volt, sok ilyen kellene, végre élt a liget!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Javul a királynő állapota

Korábban beszámoltunk róla, hogy súlyos sérüléseket szenvedett Csala Marianna, Miss Kisalföld egy szombat délutáni balesetben, amelyben totálkárosra tört a két nappal korábban átvett nyereményautója. A körülményekhez képest jól van, s lassan, de biztosan javul a szépségkirálynő egészségügyi állapota, és szülei örülnek, hogy már tudnak kommunikálni lányukkal. Tovább olvasom