Délmagyar logó

2017. 11. 24. péntek - Emma 4°C | 11°C Még több cikk.

Hogyan élte túl a balesetet Palcsó Tamás?

50 métert sodródott és egy oszlopnak vágódott az az autó, amelyben a megasztáros ült. Palcsó Tamás élete mindössze centiken múlt, csak a szerencsének köszönheti, hogy agyrázkódáson és arccsontrepedésen felül nem lett komolyabb baja.
Csak a szerencséjének köszönheti Palcsó Tamás (22), hogy vasárnap hajnalban történt autóbalesete után a tűzoltók élve szedték ki a kocsijából. Barátja társaságában tartott hazafelé a szombat esti buli után, amikor a XXIII. kerületben, jócskán túllépve a megengedett sebességhatárt, ötvenméternyi sodródás után egy villanyoszlopnak ütköztek.

A volán mögött egyébként nem Tamás, hanem a barátja ült. Információnk szerint mindketten fogyasztottak alkoholt. Mindkét fiút a Merényi kórházba szállították.

Roncs. Mindössze ennyi maradt Palcsó Tamás Kiájából a baleset után. A megasztáros az anyósülésen ült, azon a részen vágódott oszlopnak a kocsi. Fotó: Veres Viktor
Roncs. Mindössze ennyi maradt Palcsó Tamás Kiájából a baleset után. A megasztáros az anyósülésen ült, azon a részen vágódott oszlopnak a kocsi. Fotó: Veres Viktor/Blikk

– Éreztem, hogy valami baj lesz – mondta az édesanyja, Palcsóné Zámbó Zsuzsa. – Jó alvó vagyok, de hajnali öt óra körül felriadtam. Tomi ágyát üresen találtam, pedig tudtam, hogy időben le kellene feküdnie, vasárnap egy fellépésre volt hivatalos. Nem tudtam visszaaludni, bebújtam a takarója alá, és arra gondoltam, megvárom, amíg hazaér, de a rendőrök jöttek előbb.

– Reggel csöngettek a kerületi kapitányság emberei a hírrel – folytatta Palcsó István, az édesapa. – Csak annyit mondtak, hogy a fiunkat az intenzíven kezelik. A főorvos elmondta, hogy agyrázkódáson és arccsontrepedésen kívül nincsen komolyabb baja. Este még együtt voltunk egy családi ünnepségen, Tomi éjfél körül indult el szórakozni a barátaival. Négy éve van jogosítványa; nem értem, miért adta át a volánt a barátjának.

Palcsó István a Blikknek elmondta, tudomása szerint is gyorsabban hajtott a megengedettnél a sofőr. A fiúk csak a szerencsének köszönhetik, hogy nem lett komolyabb bajuk. Tamás kezelőorvosa, dr. Pesuth András elmondta, az énekest valószínűleg a mai nap folyamán már kiengedik az intenzívről.

Olvasóink írták

 • 20. megasztár 2008. október 29. 12:04
  „tele voltak alkohollal és droggal, igy jártak ez van..........”
 • 19. flexsnake 2008. október 27. 21:54
  „Császár Előd ügyében nem ejnye-bejnye lett egyébként....Nem védem csak azért keményen meg is hurcolták, holott kiderült valójában nem volt vétkesebb mint más az ügyben érintett személy.

  Palcsó meg bekaphatja.Senkinek nem szabadna száguldoznia.Van értelme?”
 • 18. húdöfákíz 2008. október 27. 20:24
  „Ki az a Palcsó, és ki nem szarja le!?”
 • 17. cikicakk55 2008. október 27. 20:22
  „Ugyan már!!!Dehogy büntetik meg őket.Itt senki nem halt meg.Emlékesztek Császár Elődre? Ott egy rendőr halt meg, és mi lett??????? Semmi!!!!!!!egy enyje-benyje talán.Akkor most miért lenne bünti,,itt meg sem halt senki.majd lesz nagy ováció,meg éljenzés mikor kijönnek a kórházból.”
 • 16. Krissal 2008. október 27. 19:45
  „Remélem közúti veszélyeztetéséret megcsapják mindkettőt és mivel sztár, akiket a sok "kacsa tini" követ, még komolyabb büntetést kellene kapnia!”
 • 15. VÉLEMÉNY 2008. október 27. 17:52
  „Remélem ezt senki nem hiszi el, hogy a barátja vezetett. Hogyan is nézneki, hogy egy fikasztár büncselekményt tett? Ezek az uborkafára felkapaszkodott ki senkik azt hiszik, hogy autó van a kezükben, ami nem is az övéké, mehetnek mint állat.”
 • 14. CID 2008. október 27. 15:52
  „Az lett volna(lesz) a hír, amikor közlik, megbüntették járművezetés tiltott átengedése miatt.”
 • 13. Nemes Márk 2008. október 27. 15:25
  „nagyon durva, de mért mentek olyan gyorsan!!!”
 • 12. kaky 2008. október 27. 14:23
  „És ezek forgatták az alkoholellenes klippet a múlthéten :D”
 • 11. malory 2008. október 27. 14:02
  „Mi az a megasztár?! :D
  De most tényleg, napi szinten több fiatal meg öreg szenved autóbalesetet, miért pont ebből kell napokig futó hírt csinálni, nem értem... De mostmár legalább ennyivel is okosabb lettem, tudom, hogy ki ez az ittasan vezető vagy azt átengedő majom.”
 • 10. kekecke 2008. október 27. 13:55
  „a járművezetés tiltott átengedése (Btk. 189. §) BŰNCSELEKMÉNY ! ! !”
 • 9. 4 2008. október 27. 13:37
  „Komment, biztos lehetsz benne, hogy nem ültetik le őket, sőt még birságot sem szabnak ki rájuk, de még a jogosítványukat sem veszik el, hiszen ők az igazi Magyarok a NAGY SZTÁROK, akiknek mindent lehet büntetlenül, mert ha a rendőr igazoltatná őket a rendőrt hurcolnák meg.
  Ez a Magyar valóság valakiknek mindent lehet, valakiknek semmit!!”
 • 8. Komment 2008. október 27. 13:11
  „Remélem gyógyulás után leültetik mindkettőt közúti veszélyeztetésért. Engem nem érdekel, hogy milyen híres, csak egy (azaz kettő) részeg, ámokfutó állat, aki veszélyezteti mások életét. A vásárhelyi balesetről is ez volt a véleményem.”
 • 7. opo 2008. október 27. 11:52
  „az addig oké hogy ő nem akart ittasan vezetni ezért átadta a volánt...na de pont 1 másik ittas embernek,mert Ő a palcsó Tomi...na álljunk már meg...attól hogy híres ezt még ők sem engedhetik meg maguknak.Remélem ez egy jó lecke volt és tanulnak belőle.Jobbulást mindkettőjüknek!!!”
 • 6. Esovaro 2008. október 27. 11:46
  „Taxi nincs?
  Talan egy megasztaros megengedheti maganak ha mar az iccaka kozepen elmegy valami flancos helyre,ahol ugye nem az absztinencia a jellemzo”
 • 5. Egy ismerős 2008. október 27. 11:23
  „Heló!
  Elég sajnálatos hogy ilyen fiatalon autóbalesetben meghalnak fiatalok. Nagyon sajnálom őket. Rengeteg ilyen baleset van a mai világban már. Most csináltak éppen projektet az ivászat miatt és erre itt van ez! Tomi te meg gyógyulj és a barátod is..:( sziasztok puszi és szerencse hogy túléltétek ugyanis a hétvégén Vásárhelyen egy autó ugyanígy felcsavarodott csak az egy villanyoszlopra a kocsi kettétört akik benne ültek meghaltak. Remélem ez elég ok arra hogy ittasan nem lehet vezetni. Na heló!
  Vigyázzatok magatokra..:(!!”
 • 4. VCrash 2008. október 27. 10:44
  „Lehet, hogy énekesként szimpatikus, de a ´magánéletében´ is szimpatikusan kellene élnie. A hír szerint ittasan ´autóztak´, és a Tamás sem patyolatfehér az ügyben, hiszen átengedte járműve vezetését olyan személynek, aki szintén ittas volt. Volt már az elmúlt években több olyan ´hirtelensztárlettem´, aki(k) ittassan autóztak...eredményesen. Nem kellene, a földön kellene járniuk.”
 • 3. theseus 2008. október 27. 10:15
  „Ne bántsátok Tamást, hiszen nem is ő vezetett.
  Egyébként a megasztárosok közül még talán ő a legszimpatikusabb, és tényleg jól énekel.”
 • 2. VCrash 2008. október 27. 10:07
  „Könnyen jött ´sztárság´ majdnem könnyen ment...”
 • 1. poci 2008. október 27. 10:01
  „na itt 1 újabb profi...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kölcsönt kap Magyarország a Valutaalaptól

A Nemzetközi Valutalap (IMF) közleménye szerint néhány napon belül aláírják a szerződést a Magyarországnak szánt "pénzügyi segélycsomag"-ról. Tovább olvasom