Délmagyar logó

2015. 10. 10. szombat - Gedeon 10°C | 18°C

Hogyan élte túl a balesetet Palcsó Tamás?

50 métert sodródott és egy oszlopnak vágódott az az autó, amelyben a megasztáros ült. Palcsó Tamás élete mindössze centiken múlt, csak a szerencsének köszönheti, hogy agyrázkódáson és arccsontrepedésen felül nem lett komolyabb baja.
Csak a szerencséjének köszönheti Palcsó Tamás (22), hogy vasárnap hajnalban történt autóbalesete után a tűzoltók élve szedték ki a kocsijából. Barátja társaságában tartott hazafelé a szombat esti buli után, amikor a XXIII. kerületben, jócskán túllépve a megengedett sebességhatárt, ötvenméternyi sodródás után egy villanyoszlopnak ütköztek.

A volán mögött egyébként nem Tamás, hanem a barátja ült. Információnk szerint mindketten fogyasztottak alkoholt. Mindkét fiút a Merényi kórházba szállították.

Roncs. Mindössze ennyi maradt Palcsó Tamás Kiájából a baleset után. A megasztáros az anyósülésen ült, azon a részen vágódott oszlopnak a kocsi. Fotó: Veres Viktor
Roncs. Mindössze ennyi maradt Palcsó Tamás Kiájából a baleset után. A megasztáros az anyósülésen ült, azon a részen vágódott oszlopnak a kocsi. Fotó: Veres Viktor/Blikk

– Éreztem, hogy valami baj lesz – mondta az édesanyja, Palcsóné Zámbó Zsuzsa. – Jó alvó vagyok, de hajnali öt óra körül felriadtam. Tomi ágyát üresen találtam, pedig tudtam, hogy időben le kellene feküdnie, vasárnap egy fellépésre volt hivatalos. Nem tudtam visszaaludni, bebújtam a takarója alá, és arra gondoltam, megvárom, amíg hazaér, de a rendőrök jöttek előbb.

– Reggel csöngettek a kerületi kapitányság emberei a hírrel – folytatta Palcsó István, az édesapa. – Csak annyit mondtak, hogy a fiunkat az intenzíven kezelik. A főorvos elmondta, hogy agyrázkódáson és arccsontrepedésen kívül nincsen komolyabb baja. Este még együtt voltunk egy családi ünnepségen, Tomi éjfél körül indult el szórakozni a barátaival. Négy éve van jogosítványa; nem értem, miért adta át a volánt a barátjának.

Palcsó István a Blikknek elmondta, tudomása szerint is gyorsabban hajtott a megengedettnél a sofőr. A fiúk csak a szerencsének köszönhetik, hogy nem lett komolyabb bajuk. Tamás kezelőorvosa, dr. Pesuth András elmondta, az énekest valószínűleg a mai nap folyamán már kiengedik az intenzívről.
12 következő >> végére >>> 20 hozzászólás
Moderálásra küldöm 20. megasztár 2008.10.29. 12:04

tele voltak alkohollal és droggal, igy jártak ez van..........

Moderálásra küldöm 19. flexsnake 2008.10.27. 21:54

Császár Előd ügyében nem ejnye-bejnye lett egyébként....Nem védem csak azért keményen meg is hurcolták, holott kiderült valójában nem volt vétkesebb mint más az ügyben érintett személy.

Palcsó meg bekaphatja.Senkinek nem szabadna száguldoznia.Van értelme?

Moderálásra küldöm 18. húdöfákíz 2008.10.27. 20:24

Ki az a Palcsó, és ki nem szarja le!?

Moderálásra küldöm 17. cikicakk55 2008.10.27. 20:22

Ugyan már!!!Dehogy büntetik meg őket.Itt senki nem halt meg.Emlékesztek Császár Elődre? Ott egy rendőr halt meg, és mi lett??????? Semmi!!!!!!!egy enyje-benyje talán.Akkor most miért lenne bünti,,itt meg sem halt senki.majd lesz nagy ováció,meg éljenzés mikor kijönnek a kórházból.

Moderálásra küldöm 16. Krissal 2008.10.27. 19:45

Remélem közúti veszélyeztetéséret megcsapják mindkettőt és mivel sztár, akiket a sok "kacsa tini" követ, még komolyabb büntetést kellene kapnia!

Moderálásra küldöm 15. VÉLEMÉNY 2008.10.27. 17:52

Remélem ezt senki nem hiszi el, hogy a barátja vezetett. Hogyan is nézneki, hogy egy fikasztár büncselekményt tett? Ezek az uborkafára felkapaszkodott ki senkik azt hiszik, hogy autó van a kezükben, ami nem is az övéké, mehetnek mint állat.

Moderálásra küldöm 14. CID 2008.10.27. 15:52

Az lett volna(lesz) a hír, amikor közlik, megbüntették járművezetés tiltott átengedése miatt.

Moderálásra küldöm 13. Nemes Márk 2008.10.27. 15:25

nagyon durva, de mért mentek olyan gyorsan!!!

Moderálásra küldöm 12. kaky 2008.10.27. 14:23

És ezek forgatták az alkoholellenes klippet a múlthéten :D

Moderálásra küldöm 11. malory 2008.10.27. 14:02

Mi az a megasztár?! :D
De most tényleg, napi szinten több fiatal meg öreg szenved autóbalesetet, miért pont ebből kell napokig futó hírt csinálni, nem értem... De mostmár legalább ennyivel is okosabb lettem, tudom, hogy ki ez az ittasan vezető vagy azt átengedő majom.


20 hozzászólás12 következő >> végére >>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Kölcsönt kap Magyarország a Valutaalaptól

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!