Délmagyar logó

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 35°C Még több cikk.

Holló Márta kisbabát vár

A Fókusz főszerkesztőjének televíziós megbízásait egy időre anyai teendők váltják majd fel.

- A Találkozások kamerájának is azt mondtuk június 25-én, hogy mostantól kezdve ha a Jóisten is azt akarja, akkor lesz, ami lesz. Szerettünk volna babát, de nem tudtuk, hogy mikor konkrétan. Elmentünk nászútra, és jött a baba, vele jöttünk haza – meséli Márti.

- Pont ugyanannyira lehet Halak vagy Kos gyerek is. Nem tudom, mit szeretnék, amit kapok, vagy amit nekem szántak, vagy amire minket választott ez a baba, majd kiderül.

Márta problémamentesen viseli várandósságát, az aluszékonyságon kívül semmi sem zavarja meg a hétköznapjait. A televíziós az ötödik hónapban van, és már azt is tudja, hogy milyen nemű lesz a gyermeke.

- Tudjuk, hogy milyen lesz, de nem mondom meg, mert ez volt a nagypapa kérése- Nem szeretné tudni. Úgyhogy titokban tartjuk miatta, meg különben is akkor lesz biztos, amikor világra jön.

A műsorvezető férje, Gyuri mindenből kiveszi a részét. Mindig elkíséri feleségét az orvoshoz, és elképzelhetőnek tartja, hogy ha eljön az ideje, a  papás szülést választja. Addig azonban  Márti a munkájára koncentrál.

- Addig szeretnék dolgozni, amíg jól érzem magam, amíg jól tudok teljesíteni, amíg a babának és nekem is jó. Hogy mikor jövök vissza utána, azt szintén nem tudom megmondani.

A baba születése után főnöke és kollégái természetesen visszavárják Mártit a Fókusz szerkesztőségébe. Addig azonban a főszerkesztői széket lecseréli egy kényelmes kanapéra, és egy időre inkább néző lesz, mint műsorkészítő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ötből lesz három

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága hétfőn és kedden Máltán ülésezik, a… Tovább olvasom