Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 26°C Még több cikk.

Holnap lesz az év utolsó közgyűlése

Az év utolsó közgyűlésének ad otthont a városháza holnap. A huszonnégy napirendi pont között szerepel a holding beszámolója, a Pócsi utcai vízi közművek és egyes díjak változása is. Téma lesz a parkolás, a kéményseprés és a távhő is.
Huszonnégy napirend megvitatására gyűlik össze Sopron képviselő-testülete holnap. A Sopron Holding Zrt. első három negyedévi beszámolójáról minden bizonnyal zárt ülést tartanak. Döntenek a Sopron városi szennyvíztisztító-telepen létesülő gázmotor- és komposztálóegység üzemeltetéséről szóló megállapodás megszüntetéséről, a Pócsi utcai vízi közművek építési és rekonstrukciós feladatairól, valamint az útburkolat felújításáról.
Holnap, az év utolsó közgyűlésén döntenek a Soproni Szociális Foglalkoztató és Rehabilitációs Kht. üzleti tervének elfogadásáról, felügyelőbizottsági tagok megválasztásáról. Előterjesztés készült továbbá a Pro Kultúra Sopron Színházi és Kulturális Kht. alapító okiratának módosításáról és az idegenforgalmi igazgató munkaviszonyának megszüntetéséről.
Különböző díjváltozásokról is szavaznak a képviselők. Döntenek a kéményseprő-ipari közszolgáltatás jövő évi díjairól, a helyi autóbuszjáratok jövő évi díjtételének megállapításáról, a fizető parkolásról, a távhőszolgáltatási-díj változásáról, valamint az ivóvízellátás, illetve szennyvízelvezetés és -tisztítás díjairól. Megválasztják a településrészi önkormányzatokat is, illetve döntenek a jövő évi költségvetési koncepcióról. A testület pályázati felhívást tesz közzé a városi tűzoltó-parancsnoki posztra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vereséggel zártak a SMAFC kosarasai

kosárlabda Fehérvár KC–SMAFC 86–72 (18–31, 19–7, 22–20, 27–14)… Tovább olvasom