Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Honfoglalás a Párizsi körúton

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara aligha ünnepelhette volna méltóbban megalakulása tizedik évfordulóját, minthogy márciusban új, saját székházat avatott Szegeden, a Párizsi krt. 8–12. szám alatt. A Palánkai Tibor Ybl-díjas építész által tervezett épület a megnyitás óta eltelt hónapokban bizonyította, irodaházként, konferencia-központként és rendezvényházként egyaránt kitűnően funkcionál.
Fotó: DM
A földszinten, biztos bevételi forrást biztosítva a kamarának, nívós bútoráruház kapott helyet. Az első emeleten a kamarai ügyfélszolgálat és a titkársági, gazdasági és kereskedelemfejlesztési munkatársak irodái találhatók. Itt van a Széchenyi-kártya-iroda, az eMagyarország pont, s az Euró Info Központ szolgáltatásai is itt érhetők el. A második emeleten találhatók az oktatási igazgatóság irodái és az oroszország-voronyezsi ipari és kereskedelmi kamara képviselete.

A konferencia-központként is funkcionáló székházban található a város második legnagyobb konferenciaterme is. A teljes, 400 négyzetméteres (egyébként négy részre szakaszolható) Lillin Károly Terem akár 500 fős konferencia rendezésére is lehetőséget ad. A székházban több kisebb, 50-70, illetve 15-20 fő befogadására alkalmas termek is találhatók. A kamara tagjai kedvezményes áron vehetik igénybe a szolgáltatásokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pannonhalma és Alsószeli testvérek

Hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá Pannonhalma és a szlovákai Alsószeli önkormányzata.… Tovább olvasom