Délmagyar logó

2017. 06. 27. kedd - László 17°C | 33°C Még több cikk.

Honlapot indít a Magyar Demokrata Fórum

– A jövő héttől www.mdf-gyor.hu címmel megtekinthető a Magyar Demokrata Fórum győri szervezetének honlapja – jelentette be tegnap Szabó József, a párt polgármesterjelöltje. Az alkalmat megragadva megerősítette: nem alaptalanok pártja programjának azok az elképzelései, amelyeket a Kisalföld szerdai számának 6. oldalán tanulmányozhattak olvasóink.

– A város maga mintegy 20 milliárd forint uniós pénz megpályázására és elnyerésére képes, az ehhez szükséges önrészt fedezheti a növekedés többletbevételeiből, az általunk megvalósítandó egyenletesebb adóterhelésből, a városi cégek nyereségéből és a vagyoni portfólió felülvizsgálatából – hangoztatta. Másrészt, mint mondta, a város a helyi vállalkozásokat külön pályázatokra ösztönözve ennél akár egy nagyságrenddel nagyobb összeggel is gyarapodhat az uniós forrásokból.
– A lehetőségek nem maradnak fenn örökké, most kell velük élnünk, és félő, hogy a jelenlegi politikai elittel ez nem fog sikerülni – figyelmeztetett. – Csak akarnunk kell, és hinnünk kell benne, hogy a városi úthálózat teljesen felújítható, a közlekedési rendszer dugómentesre szervezhető, a panelprogram az energetikailag „zöld” várossal együtt öt év alatt megvalósítható, az északi elkerülőút megépíthető, a Mosoni-Dunát a partjával együtt rehabilitálhatjuk, minden városrészt önálló központtal ruházhatunk fel, sőt, a hivatali ügyintézés is felgyorsítható elégedettség- és teljesítményméréssel, a megfelelő konzekvenciák levonásával.
– Emlékezzünk rá, nem egy olyan elképzelést tartottak már sokan eleve elvetélt ötletnek – mint például az Audi letelepedése, az ipari park benépesítése –, amely azóta megvalósult – fejezte be tájékoztatóját Szabó József.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életem első önálló kiállítása

A soproni Gyermek- és Ifjúsági Központban szombattól szeptember 21-ig az Életem első önálló… Tovább olvasom