Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Horrormánia a mozikban

Nyáron 12 horrorfilmet mutatnak be Amerikában, ami duplája a tavalyi  felhozatalnak.

Irak elől a horrorba menekülnek az amerikaiak: idén nyáron nem kevesebb, mint 12  horrorfilmet mutatnak be Amerikában, ami duplája a tavalyi felhozatalnak. 

A stúdiókban folytatódik a tavalyi nagy horrormánia, hiszen nagy sikerrel vetítik a mozik a borzongatós filmeket. 
A jelenségre a pszichológusok is felfigyeltek és egyértelműen az amerikaiak frusztrációjának tulajdonítják, hogy a borzalmakra  váltanak jegyet.  

"A kutatók úgy vélik, az iraki helyzet megoldatlansága, az  emberveszteségekről folyamatosan érkező jelenségek arra késztetik az  amerikaiakat, hogy a valóság feldolgozhatatlan rémségei elől a  mesterségesen gerjesztett rettegés világába meneküljenek" - fogalmaz  az UIP-Duna-Film hírlevele. 

Ebből következően széles a horrorfilm választék. A hamarosan  Magyarországon is bemutatásra kerülő egyik izgalmas alkotásban az  Oscar-díjas Kate Hudson egy boszorkányszekta hálójába kerül. 
A The Skeleton Day című horror magyarországi bemutatójának  tervezett időpontja 2005 augusztusa. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy Balázs feltépi a deszkát a színpadon

Győrött ismerik és szeretik. Nemrégiben Schönberggel parolázott, a világhírű zeneszerző a Miss Saigon előadása után gratulált neki. Most a fővárosban, a Madách Színházban Webber Csodálatos játékának főszerepét próbálja. Lehet, hogy nemsokára a Macskák, Az operaház fantomja zeneszerzője is személyesen mondja majd el neki: Gratulálok, Nagy Balázs! Tovább olvasom