Délmagyar logó

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Hujber Feri: visszamegyek a feleségemhez!

Feri elárulta: akadnak kapcsolatukban problémák, de alig várja, hogy véget érjen a jeges műsor, és rohan vissza Cyntiához Angliába.
Újra pincérnek áll Londonban a Sztárok a jégen versenyzője.

Szó sincs válásról, visszatér feleségéhez – állítja a Sztárok a jégen szereplője, Hujber Ferenc. A sármos színészről és párjáról szárnyra kapott pletykák szerint házassága válságba került.

Feri elárulta: akadnak kapcsolatukban problémák, de alig várja, hogy véget érjen a jeges műsor, és rohan vissza Cyntiához Angliába.

Egy hetilap szellőztette meg a hírt, mely szerint Hujber Feri és felesége, Tölgyesi-Khell Cyntia házassága zátonyra futott. Feri és Cyntia őszintén megdöbbent, amikor értesült a szóbeszédről. A színész elárulta, hogy nem problémamentes a kapcsolatuk, de eszükben sincs válni.

– Tegnap reggel elmeséltem Cyntiának, milyen hírek láttak napvilágot rólunk, és mindketten mélységesen felháborodtunk – mesélte Hujber még mindig zaklatottan.

– Nem fogok magyarázkodni, mert a magánéletünk a mi dolgunk. Tökéletes házasság nincs, ha egyik nap nincsenek problémák, akkor a másik nap előjön valami. De egy biztos, alig várom, hogy visszatérhessek a feleségemhez Londonba.

Az állítólagos szakítás kapcsán szárnyra kaptak olyan pletykák is, melyek szerint Feri gyakran múlatja az időt különböző szórakozóhelyeken, más-más lányok társaságában.

- Ezeket én is visszahallom persze, néha elég durva sztorikat. Sokan tudni vélik, hol jártam, és kivel, de még azt is, milyen ruha volt rajtam előző este – mondta felháborodva a népszerű férfi.

– De amióta itthon élek, nekem nincs magánéletem, a munka után fáradt vagyok, és pihenek, ez minden időmet kitölti!

Feri több kecsegtető filmajánlatot is kapott, mégis úgy döntött, hogy nem marad végleg Magyarországon, visszamegy pincérkedni abba az étterembe, ahol a műsor előtt dolgozott.

– Ott szabad vagyok, nem kell odafigyelnem arra, mit teszek, és hogyan. Attól, hogy itthon színész vagyok, még nem derogál felszolgálni – magyarázta.

– Nekem fontos, hogy világot lássak, külföldön legyek, de itthon is szeretnék kialakítani egy biztos anyagi hátteret. És persze, élvezem az itt felém áramló szeretetet, amit a nézőktől kapok. Ennek ellenére már vágyom vissza Angliába – zárta le a beszélgetést a színész, aki idővel biztosan hazatér, hiszen első sikerfilmje, a Valami Amerika folytatásában szerepet vállalt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 04.16.

Tovább olvasom