Délmagyar logó

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 10°C | 16°C Még több cikk.

Hulladékra szerződtek

A balesetek során és az azok felszámolásakor a környezetben maradt veszélyes hulladékok összegyűjtéséről, elszállításáról kötött szerződést a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság és az ASA Kisalföld Kft. A szerződéskötést indokolva Pesztenlehrer Lajos elmondta: a veszélyes anyagok közúti szállítása egyre nagyobb veszélyforrást jelent megyénkben az utak mellett élőkre nézve.

A katasztrófavédelem – a rendőrséggel, a vám- és pénzügyőrséggel közösen – rendszeresen vizsgálja a közúti veszélyesáru-szállítást, melynek során tapasztalják: a feltárt hiányosságok, ha nem is jelentősek, de óriási veszélyt rejtenek magukban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mint a borsó meg a héja

Ugyanannak a pulóvernek a női és a férfi változatát vették egymásnak, egymástól függetlenül, meglepetésképp. Ugyanúgy esznek, azaz csak addig tartják a kést a jobb, a villát a bal kezükben, míg összevágják a húst, aztán megcserélik azokat. Feldmann Genovéva és Flohe Róbert több hasonlóságukat jelző dolgot is fel tudna sorolni. Úgy összeillenek, mint a borsó meg a héja. Tovább olvasom