Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 3°C Még több cikk.

Humor, zene, politika

A Fidelitas a társszervezője annak a háromnapos ifjúsági fesztiválnak, melynek Győr lesz a helyszíne. A rendezvényre egyebek között Helmut Kohl volt német kancellárt és Orbán Viktort, a Fidesz elnökét is várják.
Az idei ifjúsági fesztivál rendezési jogát a megyeszékhely számára sikerült megszerezni. A nagyszabású rendezvény társszervezője a Fidelitas. Szijjártó Pétert, országos választmányi elnököt mint főszervezőt kérdezte a Kisalföld a holnap kezdődő programról.
– Már tízezrekre rúg azoknak a száma, akik regisztráltatták magukat. Most csak arra volt mód, hogy ezrüket meghívják, őket tudják elszállásolni Győr kollé-

giumaiban. A programért és szállásért is fizetnek.
A fesztiválnak külön rangot ad, hogy majdnem naptár szerint két év múltán Helmut Kohl volt német kancellár és Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Győr és az ifjúsági fesztivál vendége lesz.
A fesztivál pénteken kezdődik, Schmitt Pál Fidesz-alelnök nyitja meg, majd Fábry Sándor lép a közönség elé. A fesztivál fő helyszíne a városi egyetemi sportcsarnok. A rendezvény vasárnap délelőtt a Szent Anna-templomban tartott ifjúsági szentmisével zárul.

Vétlen volt az elnök

Mint arról a lapok beszámoltak, Szijjártó Péter országgyűlési képviselő, a Fidelitas országos választmányának elnöke a napokban közúti balesetet szenvedett. Egy védett útvonalon haladt a fővárosban kocsijával, amikor egy mellékútról kikanyarodó nem adott számára elsőbbséget. A baleset okozója felelősségét a helyszínen elismerte. A képviselő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a járművében keletkezett kár tetemes.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ruha teszi az üzletasszonyt

Könnyebben elérhető fogalom, másrészt a férfiak valahogy engedékenyebbek, ha az öltözködésről, és… Tovább olvasom