Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Idegen csontokat találtak egy sírban

Gyótapuszta - Idegen emberi csontokat találtak egy sírban a Somogy megyei Gyótapusztán. A gyászolók hozzátartozójukat akarták eltemetni, de amikor a sírról a betonfedlapot leszedették, idegen koponyát és csontokat találtak a sír egyik sarkában. Azonnal értesítették a rendőrséget.
A gyótapusztai temetőben akarta eltemettetni édesanyját egy helyi fiatalember. Amikor a családi sírt felnyittatta, akkor vette észre az idegen csontokat. A helyiek döbbenten állnak a történtek előtt. Szerintük nem puszta véletlenről van szó.

A csontokat valaki odatette, ez biztos. Valamikor 2001-ben vagy 2002-ben temették a sírba a fiatalember édesapját, és akkor még nem voltak ott a csontok. Tehát felbontották a sírt - mondta a Független Hírügynökségnek egy helybéli.

A csontokat a marcali temetkezési központba szállították. A rendőrség bűnjelként kezeli az emberi maradványokat. Nyomozást indítottak. Az ügyben szakértők is vizsgálódnak majd, azt próbálják kideríteni, hogy a sírban talált áldozat mikor és hogyan halhatott meg.

Olvasóink írták

 • 6. zoltanz 2009. április 25. 13:50
  „Hát igen, ahogy visszatekintünk az elmúlt 7-8 évre, vannak rejtélyes eltűnési esetek, közöttük olyanok is, amelyeknél bőven akad bűncselekményre utaló jel. De kinek jutna eszébe halottat keresni temetőben? Morbid.”
 • 5. redstar 2009. április 25. 07:53
  „"A csontokat valaki odatette, ez biztos." Az újságírói éleslátás hihetetlen szép példája....így tovább dm!!:)))”
 • 4. micsibucsi 2009. április 25. 06:58
  „Ha nem bűncselekmény akkor lehet, hogy egy hajléktalan csontjai aki ott aludt téli álmot, közbe meg a szívritmus-szabályozójából kimerült az elem, és ennek következtében szív infrastrukturát kapott! :) Az én "vaslogikám" erre jutott. :)))))”
 • 3. babocska 2009. április 25. 05:00
  „Elég fura egy helyzet lehetett,hogy idegen csontokat találnak a temetéskor a sirban.Én is igencsak meglepődnék,hogy valaki idegen is birtokolja a helyünket.Valaki becsempészte oda holdfénynél,lehet,hogy a hozzátartozójukat,mert igen drága a sirhely is.”
 • 2. flexsnake 2009. április 24. 21:13
  „,,A csontokat valaki odatette, ez biztos."
  Én is feltételezem hogy nem önszántából gyalogolt oda. Kissé hülye a mondat, de a felháborodás jogos.”
 • 1. flexsnake 2009. április 24. 21:13
  „,,A csontokat valaki odatette, ez biztos."
  Én is feltételezem hogy nem önszántából gyalogolt oda. Kissé hülye a mondat, de a felháborodás jogos.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kompetenciateszt 2008: felemás eredmények

Felemás eredményt hozott a középiskolások képességeit felmérő 2008. évi kompetenciateszt. A… Tovább olvasom