Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Idén sem maradtak el a győri sikerek

Felnőtt- és utánpótlásszinten is volt világbajnoka idén a Győri Vízisport SE-nek, mely hagyományos évzáróját tartotta tegnap a győri Richter Teremben.

Kajak-kenu

A Győri Vízisport SE idén is számos szép eredménnyel büszkélkedhetett – derült ki az egyesület tegnapi évzáróján Ábrahám Csaba elnök beszámolójából.
Kadler Viktor révén sík vízen Európa- és világbajnoki aranyéremből is kijutott a klubnak. A fiatal kajakos Poznanban és Zágrábban is tagja volt a 200 méteren győztes négyesnek.
A vb-n egy negyedik hely jutott Benkő Zoltánnak, de a jövő szempontjából biztató volt az athéni olimpiát is megjárt fiatal kajakos szereplése.
A maraton szakágban egyértelműen kiemelkedik Csay Renáta, aki szülés miatt egy teljes esztendőt kihagyott, ám Ausztráliában párosban visszafoglalta korábbi trónját. A kiváló sportoló ezúttal vehette át a város elismerését.
Szerencsére az utánpótlás terén sem volt ok a panaszra. A hangos sikerekről a kenus Nagy Péter gondoskodott, aki a szegedi sík vízi vb-n és a perth-i maraton-világbajnokságon is a dobogó legmagasabb fokára állhatott.
Ábrahám Csaba elmondta még, örömmel tölti el az elnökséget és persze a szakembereket is, hogy név szerint rendkívül hosszú lenne felsorolni azokat, akik az idén országos bajnokságot nyertek.
A többi szakosztály közül mindenképpen említést érdemel a női vízilabdacsapat, mely az ob I/B megnyerésével jogot szerzett a legmagasabb osztályban való szereplésre, s ott becsülettel helyt is állt Kárpáti Gábor együttese.
Zárásként díjazták a klub eredményes sportolóit és edzőit is. Közülük Sári Nándor és Sztanity László hosszú évek óta kifejtett eredményes munkájáért vehetett át ezüst emlékérmet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriási roham a .eu doménnevekért

A legnépszerűbb doménnév a sex.eu, de nincs sokkal lemaradva a poker.eu, a porn.eu és a casino.eu… Tovább olvasom