Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 5°C Még több cikk.

Idős asszonyt raboltak ki mezőszilasi otthonában

Keddre virradó éjjel három ismeretlen hatolt be egy idős mezőszilasi asszony otthonába. Arcához párnát szorítva, megfélemlítve követelték tőle a lakásban lévő értékeket.
Keddre virradó éjjel három ismeretlen hatolt be egy idős mezőszilasi asszony otthonába. Arcához párnát szorítva, megfélemlítve követelték tőle a lakásban lévő értékeket. Felforgatták a lakást és a megtalált értékekkel távoztak. Az asszonynak nem esett baja. A sárbogárdi állomány kiemelten foglalkozik a rablók felkutatásával .

Hajnali fél kettőkor arra ébredt a 76 éves asszony, hogy lakásába idegenek hatoltak be. A három csuklyát viselő személy az értékeket követelte. Hogy követelésüknek hangsúlyt adjanak, az idős asszony arcához egy párnát szorítottak. A három, életkorukat tekintve fiatal, sovány testalkatú személy átkutatta a lakást és a megszerzett értékekkel elmenekültek. A lakásból a megtalált készpénz mellett egy pár régi fazonú, jelölés nélküli karikagyűrűt is magukkal vittek. A rablótámadásban az asszonynak az ijedtségen kívül nem esett baja.

Az idős néni a rablók távozása után a szomszédból kért segítséget. A bejelentésre helyszínre vonult járőrök és nyomozók azonnal megkezdték a széles körű adatgyűjtést. Az információk beszerzése és rendezése folyamatban van. A tettesek kilétét egyelőre nem sikerült megállapítani, azonban mielőbbi felkutatásuk érdekében a sárbogárdi nyomozók és az egyenruhás állomány kiemelten foglalkozik a csoportos rablás miatt indított eljárás elkövetőinek felderítésével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalakult Szlovákia új parlamentje

A 150 képviselő eskütételével kedden Pozsonyban megalakult Szlovákia új, hat pártból álló… Tovább olvasom