Délmagyar logó

2018. 04. 19. csütörtök - Emma 11°C | 23°C Még több cikk.

Igazolatlan hiányzó

Kelemen Annáért hiába küldtek limuzint, és hiába várta rivaldafény az RTL stúdiója előtt, a botrányhősnő egyszerűen eltűnt.

Kelemen Annáért hiába küldtek limuzint, és hiába várta rivaldafény az RTL stúdiója előtt, a botrányhősnő egyszerűen eltűnt a Showder munkatársai elől. A műsor producere Kovács Kristóf azt mondja, a Show 9 éves történetében ilyen botrány még nem volt!

„Sajnos Anna telefonja már ki volt kapcsolva a délután folyamán, így semmilyen módunk és eszközünk nem volt arra, hogy elérjük, ő pedig nem hívott minket" – mondta Kovács Kristóf, a műsor producere.

Kelemen Anna szombaton érkezett haza Milánóból, így amikor a show felvételei zajlottak, és a stúdióban lett volna a helye, ő javában Olaszországban volt, de többet nem árul el az utazásáról.

„Nagyon kellemetlen nekem, hogy nem tudtam ott lenni, szerintem mindenkinek adódnak olyan élethelyzetek, amikor nem tud telefonálni, nem tudja sehogyan sem jelezni. Nem egy lakatlan szigeten voltam, de majdnem, nem tudtam se füstjeleket adni, hogy hol vagyok, és miért nem megyek el" – mondta Kelemen Anna.

Az igazolatlan hiányzónak azonban van egy újabb, igencsak meglepő bejelentése is.

„Én ezúton is elnézést kérek a Fábry Show készítőitől és az összes munkatársától, és pontosan ezért részleteket, azt, hogy azon az estén mit csináltam, hogy kivel, hogyan és hol, szeretném egyértelműen átadni azt a lehetőséget, hogy ők tudják meg először, és ott mondhassam el először" – mondta Anna.

De, hogy a műsor készítői megelégszenek-e ezzel, egyelőre nem tudni. Az viszont valószínű, hogy lesz még dolga a Fábry Show-val, mert a műsor készítői keresetet nyújtottak be ellene a bíróságon szerződésszegés miatt. Hiszen Annának aláírt szerződése volt, és ennek ellenére nem ment el a műsor felvételére, ez pedig következményekkel jár.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meddig tarthatnak a demonstrációk?

Tovább olvasom