Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

így látták ők

Garami József: – A második szimpatikus, udvarias olasz edzővel találkoztam. Jó mérkőzés volt, kiegyenlített küzdelem folyt a pályán és mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. Mi ebből többet tudtunk kihasználni, ezért megérdemelt a győzelmünk.

Dario Bonetti: – Az eddigi legerősebb ellenféllel kerültünk szembe, amely okosan, gyorsan, szervezetten futballozott. Mi nem a megszokott csapatunkkal álltunk fel, de ez jó lehetőség volt arra, hogy felmérjük, mit tudnak fiataljaink. Több lehetőségünk is volt az egyenlítésre, ám a futballban gyakran van olyan, hogy aki ezeket elrontja, azt az ellenfél megbünteti. Most is ez történt.
László András: – Nevetséges ítélet volt, semmi nem történt, amiért a játékvezetőnek büntetőt kellett volna adnia, a legjobban rajtam kívül ellenfelem, Pál András lepődött meg.
Feczesin Róbert: – Nehezen kezdtünk, a vitatható büntetőből esett hazai gól pedig jelentősen befolyásolta a játék további menetét. Szünet után voltak lehetőségeink, de nem tudtunk élni azokkal. Még érzem a játékomon a hosszabb kihagyást. Remélem, szerdán, a kupameccsen már sikerül kihasználnom a helyzeteimet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikola István sajnálja egyes kijelentéseit

Mikola Istvánnak nem volt szándékában megsérteni senkit, de ha valakit megbántott, azt sajnálja. Tovább olvasom