Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Így reagált a nép Orbán beszédére

Így reagált a nép Orbán beszédére
Nem fogjuk engedni, hogy mások mondják meg, kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba - jelentette ki Orbán Viktor kedden Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeumnál. A miniszterelnök Facebook oldalán máris rengetegen mondták el véleményüket.
A kormányfő az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott díszünnepségen kijelentette: a népvándorlás megállításához először Brüsszelt kell megfékezni. Hozzátette: nem hagyják, hogy Brüsszel a törvények felé helyezze magát. A miniszterelnök kifejtette: elutasítják a kényszerbetelepítést, nem fognak engedni se zsarolásnak, se fenyegetésnek; nem fogják engedni, hogy mások mondják meg, "kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba". Orbán Viktor közölte, "eljött az idő, hogy megkongassuk a vészharangot", hogy "szövetségeseket gyűjtsünk". "Pártállásra való tekintet nélkül egységbe hívjuk Magyarország minden polgárát és egységbe hívunk minden európai nemzetet" - fogalmazott, hangsúlyozva: Európa egységét helyre kell állítani.
 Orbán Viktor hivatalos Facebook oldalán egyetlen szót posztolt: Rendületlenül. A bejegyzésre csak úgy özönlöttek a hozzászólások, ezek közül csemegézünk:

Albert E. Czant Miniszterelnök Úr, kemény, határozott, egyenes volt a beszéde! Köszönjük! Tisztelet a bátraknak!

Márton Szilvia Az én miniszterelnököm a legbátrabb Európában! Igazi forradalmár!

Rózsa Kovács Lázárné Áldott leszel Viktor, mert Kossuthra is esett, most a beszéded alatt rád is!! Tisztelet a bátraknak!!!

Gabriella Szigeti-Benedek Azért egy ernyő elkelt volna... A Miniszterelnökünkre jobban kellene vigyázni! 

Tamas Botos Mondjon le !
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézze meg videón, hogyan loptak el egy Porschét egy perc alatt Pesten!

Nézze meg videón, hogyan loptak el egy Porschét egy perc alatt Pesten!
A két elkövető pillanatok alatt megfújta a nagy értékű autót. Tovább olvasom