Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

Indul a fergeteges reklámzabálás!

A világ legjobb, legütősebb reklámfilmjeiben tobzódhatnak azok, akik november 19-én ellátogatnak a győri Egyetemi csarnokba. A programot a Unique és a Supernem színesíti. 10 olvasónk most 2-2 belépőjegyet nyerhet a gálára - ehhez mindössze egy kérdésre kell helyes választ adni!

Megrendezésének negyedik évében a Vodafone Reklámzabálók Éjszakája Turné 2004 túllép Budapest határain és ellátogat Debrecenbe és Győrbe is.

A hazai szervezők külön büszkeségére a magyarországi Reklámzabálók elmúlt három évének eredményeként a Jean-Marie Boursicot (a Reklámzabálók Éjszájának alapítója) által összeállított nemzetközi vetítési programban idén már magyar filmek is helyet kaptak. A közel tucatnyi szpot közül talán legismertebb a hazai McDonald’s 15 éves születésnapjára készült „Hi" című film, amely az elmúlt évben számos nemzetközi reklámfesztiválon is díjat nyert. De

valószínűleg nem kevésbé emlékezetes a Skoda reklámfilmje sem, amelyben a klímának köszönhetően a meglett 60 év körüli úr a felvett stoppos lány keményedő mellbimbóit csodálhatja. Sőt az új szpotok mellett két hazai, '30-as évekbeli reklámtörténeti kuriózum is része a vetítésnek. Izgalmas összeállításnak ígérkezik a világ legérdekesebb Play Station-reklámjait tömörítő blokk is.
Folytatódnak a hazai reklámtörténet elfelejtett kincseit felelevenítő sorozatok is, amelyeket a magyar szervezők állítanak össze évről-évre. Az idei év legnagyobb különlegességének számítanak Szabó Lóczy és a ’60-as évek, valamint a Kozmo reklámfilmjeiből készült összeállítások.

Meglepetések a MINI-től

A MINI számos különlegességgel készült a rendezvényre. Megtekinthetjük például a MINI Cabrio tánc show-t a MINI életstílust közvetítő koreográfiával, majd részt vehetünk a "MINI-képzőn", ami egy interaktív mozi, ahol különböző időjárási tényezőkkel és extrém helyzetekkel tarkított utazást „élhetünk át" egy képzeletbeli MINI Cabrio-ban. Az érzést egy kivetített animáció, hangbejátszások és speciális effektek teszik élethűvé.

Az újdonságok sora azonban még itt sem ér véget, a vetítések és a koncertek mellett a közönség 2004-ben először egy fergeteges reklám-karaoke keretében maga is szereplőjévé válhat a ’70-es és ’80-as évek klasszikus és kultikus reklámjainak. És miután mindenki kitombolta magát nem marad más hátra, mint megszavazni az elmúlt év legnépszerűbb reklámfilmjét és legkedveltebb reklámarcát. Akinek pedig a számtalan reklámfogás ellenére még mindig korog a gyomra, az keresse meg a Spektrum Televízió standját, ahol a vendégül hívott mesterszakácsnak köszönhetően, valódi kulináris élvezetekben is részesülhet.

Zenei téren a szervezők idén igyekeztek a maximumot nyújtani: a rendezvény hivatalos dalán, a Zsiráfdalon kívül elkészült két reklámzenei mix is a ’70-es évek kultikus reklámslágereiből, élőben pedig a Unique és a Supernem gondoskodik a fergeteges hangulatról. 

A Vodafone Reklámzabálók Éjszakája Turné 2004 idén is meghirdette kedvezményes jegyvásárlási akcióit. A www.reklamzabalok.hu címen elérhető hivatalos honlapon történő regisztrációval a diákok regisztrációs kódjuk és diákigazolványuk felmutatásával további kedvezményeket kapnak a jegyárból. Végül, de nem utolsó sorban, minden Reklámzabálók Éjszakája jegytulajdonost izgalmas és értékes ajándékokkal várnak a Vodafone irodák.

Nyerjen két belépőjegyet a Reklámzabálók Éjszakájára, a győri Egyetemi csarnokba!

Kérdésünk:

Hány éve rendezték meg először a Reklámzabálók Éjszakáját?

a.) 2
b.) 3
c.) 4

A válaszokat a jatek@kisalfold.hu címre várjuk, november 12-ig (péntek)! A levél tárgya "reklámzabálók" legyen, s kérjük, az üzenetben tüntesse fel telefonszámát is, hogy mielőbb értesíthessük, ha Önre mosolyog a szerencse! 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új Beagle féreg terjed

Az F-Secure Corporation, az IT biztonsági megoldások egyik vezető szállítója… Tovább olvasom