Délmagyar logó

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 22°C Még több cikk.

Ingatlanpiac Bécsben

A Real Vienna elnevezésű új, Dél- és Kelet-Európára fókuszáló ingatlankiállítás és -vásár május 31. és június 2. között sikerrel debütált Bécsben.
Az osztrák főváros budapesti Compress-irodájának jelentése szerint huszonegy ország csaknem kétszáz kiállítója vett részt a rendezvényen. Bécs új vásárváro-

sában, a MessezentrumWienNeu-ban huszonegy ország csaknem kétszáz kiállítója mutatta be elképzeléseit és ingatlanjait. A Real Vienna Ausztria első olyan nemzetközi ingatlankiállítása és -vására, amelynek középpontjában a kelet-, közép- és dél-európai országok állnak. A volt szocialista blokk országai közül 16 képviseltette magát kiállítóként, a szakközönség több mint 40 százaléka is innen érkezett. A látogatók 30 százalékát a németek adták, 15 százalék érkezett Magyarországról, de voltak szakemberek Oroszországból, Lengyelországból, Ukrajnából, Törökországból, Amerikából, Nagy-Britanniából, Olaszországból, Svájcból és a Benelux államokból is. A látogatók között az ingatlanfejlesztők képviseltették magukat a legnagyobb arányban. A szakközönséget elsősorban az ingatlanfinanszírozási kérdések, a befektetések és az ingatlanfejlesztés érdekelték. A nagy sikerre tekintettel már kitűzték a jövő évi Real Vienna id őpontját is, május 23–25-re.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebben keresnek állást, mint áprilisban

Országosan és helyi szinten is csökkent a regisztrált álláskeresők száma. Győr-Moson-Sopron megyében… Tovább olvasom