Délmagyar logó

2017. 04. 28. péntek - Valéria 14°C | 23°C Még több cikk.

Ingatlanpiaci adatbázis a kamarai honlapon

A fejlődő kisvállalkozók a megnövekedett igényeikhez nehezen találnak megfelelő telephelyet.
Ha telephelyre, raktárra, üzemcsarnokra lenne szükségük vagy szabad gazdasági-szolgáltató területtel, raktárkapacitással rendelkeznek, ingatlanfejlesztéssel foglalkoznak, keressenek bennünket! 
 
Több helyen elhangzott már a probléma, hogy a fejlődő kisvállalkozók a megnövekedett igényeikhez nehezen találnak megfelelő telephelyet, főleg Győrben, de sok esetben okoz gondot a megfelelő raktár hiánya is. Ha nem találnak működésükhöz – elfogadható költségekkel – helyet, akkor elmennek a környékbeli településekre, de ez legtöbbször senkinek sem jó. Utazás, nagyobb szállítási távolság, nincs megfelelő munkaerő..., és még sok egyéb gond merül fel. A probléma általában az, hogy lenne szabad terület, talán még ingatlanfejlesztő is, csak a leendő partnerek, a vállalkozások nem találnak egymásra. Ennek a problémának a megoldásában szeretne a kamara a vállalkozóknak segíteni. A tőkehiány is gyakran gondot okoz, melynek megoldására a Budapest Bank győri kirendeltsége kedvező konstrukciót dolgozott ki. Ezzel kapcsolatban információ kérhető a 96/511-536-os vagy a 30/278-8815-ös számon.

Kérjük, jelezzék igényüket, ha telephelyre, raktárra, üzemcsarnokra lenne szükségük! Várjuk azok jelentkezését is, akik szabad gazdasági-szolgáltató területtel, raktárkapacitással rendelkeznek. De természetesen az ingatlanfejlesztők is keressenek bennünket! Tagjaink ajánlatukat maguk is felvihetik a kamara honlapjáról elérhető Üzlet@hálón adatbázis „Gazdasági ingatlan" menüjébe saját felhasználónevük és jelszavuk segítségével.

A vállalkozások, amelyek nem tagjai a kamarának, küldjék meg a honlapunkról letölthető nyomtatvány felhasználásával ajánlatukat a kamara@gymskik.hu e-mailcímre! Ajánlatukat kihelyezzük honlapunkra. Szeretnénk, ha a kamara partnerségét e téren is érzékelnék.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ciprusi hangulatok Sopronban

Ciprusi hangulatok címmel nyílt látványos kiállítás a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális… Tovább olvasom