Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 19°C | 33°C Még több cikk.

INGYENES ÜVEGEZÉS A SZILÁNK-nál!

Betört, megrepedt az ablaka? Félő, hogy bármikor megtörténhet? Nyomasztja a sorban állás, több napos várakozás a biztosítónál, ügyintézés az üvegezőnél? Itt a megoldás: a SZILÁNK ingyen üvegezi ablakát!
Betört, megrepedt az ablaka? Félő, hogy bármikor megtörténhet? Nyomasztja a sorban állás, több napos várakozás a biztosítónál, ügyintézés az üvegezőnél? Itt a megoldás: a SZILÁNK ingyen üvegezi ablakát! A feltétel: egy üvegkárra is érvényes lakásbiztosítás az Allianz-Hungáriánál, vagy a Generali-Providenciánál.

Az évtizedes családi hagyományokon alapuló SZILÁNK Csoport 1989 óta áll Önök és az ipar szolgálatában.

A cég tevékenysége kezdetben a lakossági szolgáltatásokhoz, építészeti üvegek megmunkálásához kötődött. Az elmúlt tizenhárom év munkájának köszönhetően a cég Magyarország meghatározó üvegipari cégévé vált. Ma öt üzletágban foglalható össze a vállalkozás tevékenységi köre: Nagykereskedelmi (üveg, segédanyag), Feldolgozoztt-üveg (megmunkált-, dekorált-, dísz- és biztonsági üveg), SZILTHERM® (szigetelőüveg), Gépipari (üvegipari berendezések) és a SZILÁNK Classic Üzletág. A lakossági igények (üvegek, tükrök, képkeretlécek, díszüvegek, helyszíni beépítés) kielégítését a Classic Üzletág vállalja, Szegeden a Teréz u. 42.sz alatt. Perjési Zoltán üzletág-vezető a szolgáltatásokat és az akciókat kiemelten fontosnak tartja.

- A biztosítókkal kötött megállapodás értelmében a SZILÁNK vállalja a kárrendezést és az üvegezést. Ezzel is szeretnénk kifejezni, hogy mi nem csak eladjuk az üveget, hanem minél komplexebb szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Munkatársaink tanácsadással segítik vásárlóinkat, vállalunk helyszíni üvegbeépítést és díszüveg tervezést, kivitelezést is - fogalmazott az üzletág-vezető, aki ezúton felhívja a vásárlók figyelmét az akciós egyedi és fix tükrökre, plexi és lexan végkiárusításra, a díszüvegezési akcióra, a vidéki ingyenes kiszállásokra, valamint egyes keretlécek 40 %-os leértékelésére.

A SZILÁNK Classic Keretező Stúdiója emellett vállalja több százféle antik és modern keretléc kis- és nagykereskedelmi értékesítését. Az ügyfél akár meg is várhatja, amíg a munkát a szakemberek elvégzik. Az üzletág vállalkozik fotók, poszterek kasírozására, fotókeretek kis- és nagykereskedelmére, gépek, szerszámok és segédanyagok forgalmazására is.

SZILÁNK Classic Üzletág, 6724 Szeged, Teréz u. 42. Tel: 62/425-555, e-mail: classic@szilank.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiállítás

Tóvári Tóth István Munkácsy-díjas és Cziráki Lajos Balló Ede-díjas festőművész alkotásait… Tovább olvasom