Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Integrál-DAC

0 (0) Ajka 3 (2)

Győr, 1000 néző. V.: Világi.


Molnár – Fajkusz, Császár, Keszei (Csintalan), Imrik, Kovács H., Kovács L., Kertész, Germán (Laki), Czetti (Gollovitzer), Oross. Edző: Szapor Gábor.
Csepregi – Zsidó, Pálfi, Ritter, Márton, Szőlőskei (Kiss), Garai, Pákai (Hauzer), Szélesy, Csörnyei, Finta. Edző: Jákli Péter.
Gsz.: Pálfi (2, mindkettőt 11-esből), Finta.
38. p: Egy ajkai támadás végén Oross kezére lőtték a labdát, a játékvezető pedig 11-est ítélt, melyet Pálfi a bal sarokba lőtt. 0–1. 41. p: Gyors bal oldali ajkai kontra végén Finta két védő között lőtt a hálóba. 0–2. 47. p: Molnár ütközött az ötösön belül, a játékvezető pedig meglepetésre ismét 11-est adott, amelyet Pálfi a bal sarokba vágott. 0–3.
Az első perctől kezdve a hazaiak léptek fel támadólag, húsz perc alatt négy hatalmas ziccert dolgoztak és hagytak ki. A játékrész második felében szinte a semmiből lőttek két gólt a vendégek. Szünet után az újabb büntető után eldőlni látszott a mérkőzés. Hiába támadta végig a második félidőt a DAC, meglepetésre a vendégek elvitték mind a három pontot.
Jók: Imrik, Kovács H., ill. Csepregi, Zsidó, Finta, Ritter.
Szapor Gábor: – Nagyon bánt a vereség, mert tudom, hogy a csapatban sokkal több van, főleg hozzállásban. Az Ajka szinte a semmiből lőtt három gólt, mi pedig a rengeteg helyzetből semmit. A játékvezetői döntéseket nem szeretném minősíteni.
Jákli Péter: – Ilyen kezdésről álmodni sem mertünk, a DAC igazolta, hogy jó csapat, de kontráink révén a gólokat mi lőttük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri ETO FC

REAC

Győr, Borsodi Liga-mérkőzés, 19 óra. V.: Saskőy (Székely, Heibl) Tovább olvasom