Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

Integris, az év szoftverpartnere

A HP minden évben kitünteti Az Év Szoftver Partnere Díjjal azokat az EMEA-régióbeli szoftverpartnereit, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a helyi, illetve a regionális szoftverpiacon.

A HP minden évben kitünteti Az Év Szoftver Partnere Díjjal azokat az EMEA- (Európa, Közel-Kelet, Afrika) régióbeli szoftverpartnereit, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a helyi, illetve a regionális szoftverpiacon, valamint átütő sikereket érnek el egy-egy nagy jelentőségű projektnél. A cég ilyen módon díjazza a mind stratégiai, mind innovatív téren egyedülállót alkotó partnervállalatokat.

A HP Magyarország a T-Systems leányvállalatát, az Integris-Rendszerházat ismerte el kiemelkedő színvonalú outsourcing partneri tevékenységéért, valamint innovativitásáért Az Év Szoftver Partnere címmel.  A T-Systems 2004 végén döntött úgy, hogy stratégiai platformnak – infokommunikációs outsourcing szolgáltatásának támogatására – a HP OpenView termékcsaládot választja.  E platform üzemeltetését és a szolgáltatás-menedzsmentközpont létrehozását a T-Systems tagvállalatára, az Integris-Rendszerházra bízta.

„Az Integrisnél megvalósított felügyeleti központ a legkomplexebb, legátfogóbb magyarországi HP OpenView rendszer. Büszkék vagyunk arra, hogy partneri együttműködés keretében technológiánkkal és szolgáltatásainkkal támogathatjuk a T-Systems infokommunikációs outsourcing tevékenységét. A két cég szakemberei a világszintű HP-laborokkal dolgoznak együtt, az elismerés ennek az innovatív együttműködésnek is szól" – mondta Bukits Róbert, a HP szoftverüzletágának igazgatója.

„Sikeres együttműködést tudhatunk magunk mögött a HP-vel, melynek eredményeképp jelentős üzleti bővülést értünk el. A bevezetett HP OpenView platform lehetőségeit kihasználva versenyképes szolgáltatásokkal támogatjuk a T-Systems partnereinek üzletmenetét. Bővülő szakértőgárdánk, a platform működtetéséből származó tapasztalataink és a jó szállítói kapcsolat a biztosítéka a közös továbblépésnek" – nyilatkozta Buglos Tamás, az Integris-Rendszerház ügyvezető igazgatója.

Az Integris két éve dolgozik sikeresen a HP OpenView menedzsment szoftvermegoldásokkal. A T-Systems ezen szoftvermegoldásokra alapozva outsourcing szolgáltatásként kínálja üzleti partnereinek  az aktív hálózati eszközök (router, switch), IP-telefonok, szerverek teljes körű felügyeletét, desktopok és szerverek szoftvermenedzsmentjét, valamint a Service Desk  szolgáltatást. Innovatív, úttörő módon, a világon elsőként alkalmazták a HP megoldását hálózati eszközök konfigurálására. Továbbá nagy sikerrel vettek részt a Cisco IP-telefonok menedzsmentjét lehetővé tevő HP-megoldás béta-tesztelésében, és visszajelzéseik segítették a piacvezető informatikai cég fejlesztői csapatát abban, hogy a termék minél tökéletesebben kielégítse a végfelhasználói igényeket. Jelenleg több mint 15 ezer Cisco IP-telefont menedzselnek ezzel az eszközzel. A szolgáltatási szintek teljesüléséről SLA-riportok formájában rendszeresen riportokat generálnak ügyfeleik számára, ugyancsak HP-megol-
dással.

Néhány szó a HP-ról

A HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) a magánfelhasználóknak, vállalatoknak és különféle intézményeknek szánt technológiai megoldások globális szállítója. Kínálata az informatikai infrastruktúra, a globális szolgáltatások, a személyi és üzleti számítástechnika, illetve a képalkotási és nyomtatási megoldások piacait fogja át. A vállalat összesen 90 milliárd dollár árbevételt ért el a 2006. július 31-én zárt 4 pénzügyi negyedévben. A HP-ról és termékeiről a www.hp.com és a www.hp.hu címen olvasható bővebb tájékoztatás.

„A jó szállítói kapcsolat a biztosítéka a közös továbblépésnek" – nyilatkozta Buglos Tamás (középen), az Integris-Rendszerház ügyvezető igazgatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ligabajnokság

labdarúgás

Győri ETO–Újpest 1–0 (1–0) Tovább olvasom