Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Internetes névadó-pályázat notebookért

Notebookot nyer, aki júniusig a legjobb nevet találja ki a Vírus Híradó honlap tanácsadó kabalafigurájának.

A Vírus Híradó, az internetes fenyegetések hazai szakértője pályázatot  hirdet, melynek keretében a www.virushirado.hu honlap olvasói nevet  találhatnak a Vírus Híradó figurájának. 

"Az elmúlt két és fél évben igen nagy népszerűségre tett szert a Vírus Híradó, és a jövőben még szélesebb felhasználói kör számára szeretnénk információt, segítséget nyújtani az internetes fenyegetések területén" - mondta el Fórján Tamás, a virushirado.hu portált üzemeltető 2F 2000 Kft. műszaki igazgatója. "A Vírus Híradónak vírustámadások esetén naponta több ezer látogatója van, és úgy gondoljuk, ennek a nagyszámú olvasónak számos ötlete lesz arra,  hogyan nevezzük el "saját internetes szakértőnket" - tette hozzá  Fórján Tamás.  

A névadó verseny május 12-én kezdődött, és június 13-án zárul. A Vírus Híradó olvasói május 12. és június 1. között küldhetik el pályázatukat, melyek közül a tíz legjobbat zsűri fogja kiválasztani. A tíz legjobb névre június 2-től június 13-ig a Vírus Híradó oldalán lehet szavazni, és a szavazás eredménye fogja eldönteni, milyen nevet kap a Vírus Híradó figurája.  

A nyertes névadó egy Albacomp Activa-Standard Mobil Basic notebookot kap ajándékba. További hat szerencsés pályázó VírusHíradós pólót, illetve három szerencsés Vírus Híradó olvasó egy-egy egész éves F-Secure Internet Security 2005, Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0, illetve Trend Micro PC Cillin Internet Security megoldást nyer. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Japán módszerből merít erőt

A Győrben élő 25 éves Zsóka egy élelmiszer-ipari cégnél dolgozik, életében fontos szerep jut a… Tovább olvasom