Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 24°C Még több cikk.

Ismét bolhapiac lesz

a családsegítőben

A Családsegítő Szolgálat és a Mentőöv Alapítvány ismét bolhapiacot szervez, melyre várják a felajánlásokat. A Balfi utcai épületben feleslegessé vált ruhanemű, edények, könyvek, gyerekjátékok adhatók le, melyeket 30–50 forintos áron vásárolhatnak meg a rászorulók.
Ismét bolhapiacot szervez a soproni Családsegítő Szolgálat és a Mentőöv Alapítvány. A vásárt július 6-án és 7-én tartják a szolgálat Balfi utca 87. szám alatti épületében és már most várják a felajánlásokat. A telephelyen június 20. és július 4. között átveszik a mások számára még használható kinőtt ruhaneműket, ágyneműt, törülközőt, függönyt, a már nem használt edényeket, evőeszközöket, poharakat, valamint feleslegessé vált gyerekjátékokat, iskolaszereket, könyveket. A családsegítő munkatársai elsősorban olyan felajánlásokat várnak, melyek másnak örömet szerezhetnek. Az adományok hétfőtől csütörtökig naponta 8–16, pénteken pedig 8–12 óra között adhatók le.
A bolhapiacon válogatók 30, 40 és 50 forintos egységáron vihetik el a leadott holmikat. A Mentőöv Alapítvány a befolyt összeget iskolások számára kiírt alkotáspályázat győzteseinek díjazására kívánja fordítani. A bolhapiac július 6-án reggel 9-től délután 5, 7-én pedig reggel 8-tól 11 óráig tart.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyáron a hőmérséklettel együtt a balesetek száma is nő

Strand, játszótér, meggyfa és autó – a nyári balesetek és fertőzések elsődleges okozói.… Tovább olvasom