Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 17°C | 27°C Még több cikk.

Ismét frissíti Mac OS X rendszerét az Apple

Az Apple újabb frissítést adott ki Mac OS X operációs rendszerének "Panther" kódnevű 10. 3-as verziójához - a csomag letöltésével a felhasználók 10. 3. 8-as szintűre frissíthetik rendszerüket.
Az Apple hivatalos közleménye szerint a frissítések egyrészt biztonsági javításokat, másrészt pedig más gyártók alkalmazásaival az eddiginél jobb együttműködést biztosító kódokat tartalmaznak. Ez utóbbiak közé tartozik egy új OpenGL vezérlőprogram az ATI és az Nvidia grafikus lapkáihoz, illetve egy a vegyes, PC-ket és Macintosh gépeket is tartalmazó hálózatokon történő fájlmegosztást és -kezelést megkönnyítő alkalmazás is.

A mindössze 27,7 MB-os frissítőcsomag a Mac OS X 10. 3. 7-es felhasználók számára a http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=300569 weboldalról tölthető le. Azoknak, akik a 10. 3. 7-esnél régebbi verzióval rendelkeznek, az Apple inkább az összes eddig kiadott Panther frissítést tartalmazó, 103 MB-os csomagot ajánlja, amely a www.apple.com/support/downloads/macosxupdate1038combo.html internetes címen keresztül érhető el. A felhasználók számítógépükön a "Software Update Preferences" panelre kattintva automatikusan is frissíthetik Mac OS X 10. 3-as rendszerüket - ilyenkor az adott verziótól függően éppen szükséges fájlok telepítődnek a gépre, anélkül, hogy válogatni kellene közülük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gazdagsághoz szerencse kell

Az egyik leggazdagabb magyar, hatalmas vállalkozásokat alapított. Megyénkbe mégsem gazdasági, hanem művészeti, kulturális elvek vezérelték. Mint a Vasilescu-gyűjtemény kuratóriumának elnöke jött Győrbe, mivel azt a gyűjtő a városnak adományozta. Demján Sándor vallja: a pénz nem boldogít, a gazdagság kötelezettségeket jelent, a családokért, a hazáért, az otthonunkért. Tovább olvasom