Délmagyar logó

2016. 12. 09. péntek - Natália -4°C | 8°C

Ismét jönnek a telefonos trükkel

Ismét készpénznyeremény-ígérettel egybekötött telefonkártya-feltöltős trükkel csaptak be egy nőt Sopronban. A felhívott asszonyt azzal bírták az ismeretlenek négy darab tízezer forintos feltöltős kártya megvételére és azok kódjainak közlésére, hogy csak ezáltal kaphatja meg a több százezer forintot. A kártyák kódjait aztán az ismeretlenek haladéktalanul saját telefonjuk javára használták fel. Az ügyben elindult a nyomozás.

Ütközés a vizes úton

A 84. számú főúton kedden este egy balra bekanyarodni szándékozó személygépkocsi vezetője nem jól mérte fel a szemből érkező autó sebességét. Emiatt a szabályosan közlekedő gépkocsi vezetője fékezésre kényszerült: ennek következtében az autó megcsúszott a vizes aszfalton, keresztbepördült és a vele szemből szabályosan érkező járműnek ütközött. A balesetet okozó gépkocsivezető a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott, azonban őt a bevezetett intézkedéseknek köszönhetően később előállították. A balesetben személyi sérülés nem történt, a két karambolos autóban viszont mintegy 900 ezer forintos kár keletkezett. Az ügyben eljárás indult a Soproni Rendőrkapitányságon.

Részegen törte be az ablakot

Szerdára virradóra a soproni Hátsókapu utcában egy ismeretlen illuminált állapotban bezörgetett egy lakás ablakán, amelyet később be is tört. A rendőrök a helyszín közelében elkapták az erősen ittas egyént, aki elismerte tettét. A kár hatezer forint.

Lelopták a rendszámtáblákat

Sopronban, a Szög utcában parkolt az a Skoda Fabia típusú személyautó, amelynek mindkét rendszámtábláját ismeretlenek lelopták. Az ügyben eljárás indult.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar dolgozók ausztriai jogai

„Ausztriában dolgozik? Kérdezzen a szakértőktől!" akciónk keretében megválaszoltuk jópár… Tovább olvasom