Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Ismét Walter a jelölt

Folytatás az 1. oldalról.

– A küldöttgyűlés két kivétellel elfogadta a képviselőjelöltek névsorát is – mondotta Kránitz László. – Nagy mozgás nem lesz, de az már tény, nem indul Hegyi Ferenc, Kovács László és dr. Bertha Árpád. Két személyről később döntünk. A küldöttek értékelték az elmúlt négy év munkáját, számba vették azt a fejlődést, amit a város elért, és célként határozták meg, hogy megnyerjük az önkormányzati választást. Úgy értékeltük, Sopron csak abban az esetben juthat a lehető legnagyobb fejlesztési forrásokhoz – abból az évi ezermilliárd forintból, ami az unióból érkezik –, ha továbbra is mi vezethetjük a várost.
Mint megtudtuk, a szocialisták kampánya augusztusban kezdődik és két részből áll majd. Részben az elmúlt négy év eredményeinek bemutatásából, részben pedig a következő négy év programjából.

Egyéni képviselőjelöltek

Az MSZP küldöttgyűlése két személy kivételével – nyolcas és tizenkettes választókerület – döntött az egyéni körzetekben induló képviselőjelöltekről is. A névsor: dr. Molnár Eszter, Király Tibor, Biczi László, Németh Imre, Varga Zoltán, Hruby József, Varga Márta, dr. Cserich Zsolt, Boros László, Kalmár István, dr. Horváth Béla, Varga Gyula, Csonka Tivadar.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 06.27.

Tovább olvasom