Délmagyar logó

2017. 08. 23. szerda - Bence 15°C | 25°C Még több cikk.

Ittas vámos lövöldözött egy szórakozóhely előtt

Több lövést adott le a levegőbe egy szolgálton kívüli, feltehetően erősen ittas pénzügyőr kora hajnalban egy kiskunfélegyházi szórakozóhely előtt, mert összeveszett a biztonsági emberekkel.
A vámos a vitát úgy próbálta lezárni, hogy előrántotta önvédelmi fegyverét és többször a levegőbe lőtt. Szerencsére senki sem sérült meg - tájékoztatott Rákosi Mihály alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A pénzügyőr hajnali négy óra után próbált bejutni a szórakozóhelyre, de a biztonsági emberek nem engedték be, ezen összevesztek, ekkor került elő az éles lőfegyver. A kihívott rendőrök azonnal előállították a pénzügyőrt és a helyi városi kórházba vitték vérvételre, majd a rendőrkapitányságon a bűnügyi osztály munkatársai őrizetbe vették, önvédelmi fegyverét lefoglalták.

A helyszínen a nyomozók megállapították, hogy a lövések felfelé irányultak, így közvetlen testi épséget nem veszélyeztettek, ezért egyelőre garázdaság miatt indítottak eljárást a vámos ellen.

Olvasóink írták

 • 5. bjela1980 2009. március 15. 12:09
  „ez baró!”
 • 4. varadipal 2009. március 15. 09:19
  „Fegyelmi eljárás házon belül, amit felfüggesztenek a szolgálati viszonnyal együtt, bizonyíték rendelkezésre állítása vérvétellel, vádemelés, bírói szak, a bizonyíték értékelése, ítélet, marasztalás esetén felfüggesztett fegyelmi eljárás lezárása: részeg finánc földönfutó.
  Vélelmezett védekezés: 2 gyerekem van, akik nem jutottak részegen eszembe. Egyébként töltött fegyverrel még sohasem jártam kocsmában, vagy más szórakozó helyen.
  Lehet gondolkodni.Amúgy is jó híre van a testületnek sajnos.
  Azért az ilyen ember vagyoni körülményeit is vizsgálnám, sok a testületi korrupció, tellik szórakozásra a fizetésből?”
 • 3. joy 2009. március 15. 08:27
  „Így igaz, a bíróság előtt kizárólag a véranalízis eredménye hitelesíti az ittasságot.

  Ritka vadbarom az a vámos. Egy részeg éjszakáért egész sorsát elbatta. Biztos megélhetését veszítette el, mert ezért símán kirúgják.”
 • 2. egy 2009. március 14. 18:54
  „ignác!
  A Te szegénységi bizonyítványod, hogy hülyeségeket írsz. De az, hogy a rendőr érzi rajtad a szesz szagot, az még kevés. Amint megfújtad a szondát, vagy elvittek vérvételre, akkor az mutatja meg, hogy Te ittas vagy, vagy sem, sőt, az alkoholos befolyásoltság mértéke is számít, főleg ha vezettél valamilyen gépi meghajtású járművet.”
 • 1. ignác 2009. március 14. 18:16
  „Nem tudták a kiérkező rendörök megállapitani az ittas vagy nem ittas állapotot
  Szegénységi bizonyitvány..........”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Molotov-koktélokat találtak a rendőrök Budapesten

Több, előre elkészített Molotov-koktélt találtak éjjel a rendőrök Budapesten, a Bazilika környékén,… Tovább olvasom