Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Ittasan vezettek

A Soproni Rendőrkapitányság munkatársai éjszakai razzia során nyolc autós ellen indítottak eljárást ittas járművezetés miatt, ebből hárman bűncselekményt követett el, öten pedig szabálysértési értékhatáron belül voltak.

Kitépte a kezéből a táskát

Sopronban, a Fűzfa sor és a sportpálya közti patakparton ismeretlen tettes egy soproni hölgy kezéből kitépte a kézitáskáját. A lopással mintegy húszezer forintos kárt okozott. Az elkövetőt a soproni rendőrök „forrónyomon” elfogták, ellene rablás miatt büntetőeljárás indult.

Megütötte az utcán

Sopronban, a Rákóczi utcában egy soproni lakost egy ismeretlen férfi minden előzmény nélkül, az utcán arcul ütött, melynek következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Szerencsére hamarosan elfogták az elkövetőt, aki ellen súlyos testi sértés miatt büntetőeljárás indult.

A rendőrség előtt ordítozott

Hétfő éjjel Sopronban, a Hegy utcában egy soproni férfi az egyik lakás bejárati ajtaját rugdosta és ott kiabált az élettársával. Ezt követően az élettárs személyesen megjelent a rendőrkapitányságon, ahova az élettársa is követte, és a rendőrkapitányság épülete előtt ordítozott és egy kukát is feldöntött. Az őrjöngő és erősen ittas állapotban lévő férfit a rendőrök előállították és ellene garázdaság miatt eljárást indítottak.

28 helyszíni bírság

Sebességellenőrzést tartottak Sopronban, a Győri úton és az elkerülőúton a rendőrkapitányság munkatársai. Ennek során 28 gyorshajtó járművezetőt füleltek le, akiket összesen 194 ezer forint helyszíni bírsággal sújtottak.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mészárlás

a síiták ünnepén

Legkevesebb 40-en meghaltak és 102-en megsebesültek kedden a síita ásúra ünnepen Irakban elkövetett… Tovább olvasom