Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

J Lo bilincsbe verve zokogott

A New York-i Derrick Parker két évtizedes pályafutása alatt számos, sok esetben a mai napig is felgöngyölítetlen rapper-gyilkosságon dolgozott.

Megdöbbentő részleteket tudhatunk meg Jennifer Lopez 1999-es letartóztatásáról az esetet vizsgáló rendőrnyomozó hamarosan megjelenő könyvéből.

"Sírt és nagyon ki volt borulva."

A New York-i Derrick Parker két évtizedes pályafutása alatt számos, sok esetben a mai napig is felgöngyölítetlen rapper-gyilkosságon dolgozott. A "Hip Hop Zsaru"-ként is emlegetett nyomozó könyvében a nyilvánosság előtt eddig ismeretlen részletek olvashatóak az 1996-ban meggyilkolt Tupac és az egy évvel később lelőtt Notorious B.I.G. halálának a körülményeiről, illetve a nyomozásról.

Mr Parker részletesen tárgyalja azt az 1999. decemberében történt lövöldözést is, ami után J Lo és akkori barátja, P Diddy a rács mögött kötött ki, mert lopott fegyvert találtak a kocsijukban. Parker a következőképp írja le a találkozását a latin dívával, aki pechjére pont a lövldözés színhelyén bulizott: "Jennifer Lopezt sokkos állapotban találtam, mikor bementem hozzá a börtönbe. A látvány megdöbbentett: a zsaruk durván a cella tetejéhez bilincselték a kezét. Még mindig az a rózsaszín, bundagalléros kabát volt rajta, amit a klubban viselt. Sírt és nagyon ki volt borulva." Miután Parker levette róla a bilincset, J Lo megnyugodott egy picit, de még mindig látszott rajta, mennyire kiborult. A New York-i nyomozó később fültanúja volt annak a telefonbeszélgetésnek is, amit a latin díva folytatott az édesanyjával. Bár Parker spanyol tudása hagy némi kívánnivalót maga után, annyit azért megértett, hogy J Lo-t alaposan lehordta az édesanyja, amiért nem hallgatott rá, és összeállt a nevét folyton változtató rapperrel.

J Lo ellen végül nem emeltek vádat, P Diddyt pedig ártatlannak nyilvánították a lövöldözéssel kapcsolatban.  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harminc év a városért

„ Harminc év szóban és írásban a városért” címmel jelent meg dr. Nagy György, a… Tovább olvasom