Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Jáky Istvánné

Kategória: általános iskolai tanító

Név: Jáky Istvánné
Tulipános Általános Iskola, Győr

Jelölő: Tulipános Iskola Kisbácsai Tagiskolájának 1 osztályos tanulói ( 21 fő).
Indoklás
 
Babi néni mindannyiunk kedvence, nagyon szeretjük,t. Nálunk nemcsak, hogy vidáman telnek el az órák, nemcsak,  jókedvűek és okosak vagyunk, hanem gyermekként szeret  és tisztel Bennünket.  Vele mindent meg lehet beszélni, Vele együtt sírunk és nevetünk. Szavaival élve: ,, Ha bánatod van, gyere mondd el, megbeszéljük ! Ha örömöd van, meséld el, együtt nevetünk ! ,, Hétvégek és iskolai szünetek után már nagyon várjuk a találkozásokat és ki sem fogyunk a mesélésből.  Babi néni az óvodás éveink után segített beilleszkedni az iskolai életbe, folyamatosan repít el Bennünket a Számok, - a Betűk, a Mesék Világába. A szülők közül sokunknak volt tanítója, néhányunknak pedagógustársa. Így biztosan tudtuk gyermekeink iskolaválasztásánál Babi néninél jó kezekben lesznek.

Jelölő: Gasztonyiné Horváth Veronika
Indoklás
A kisfiam is a Kisbácsai Tagiskolába jár, most elsős, és a Babi néni tanítja őt a betűk és a számok világában eligazodni. Mi Kisbácsán lakunk, és teljesen természetesnek tűnt, hogy a házunktól 3 perc laza séta távolságra lévő Kisbácsai iskolába iratjuk, de mivel mi szülők minden nap a városba járunk dolgozni, ezért elgondolkoztunk azon is, hogy mi lenne, ha egy nagyobb kaliberű,  jobb hírnévnek örvendő belvárosi iskola mellett döntenénk. Azután utánaérdeklődtünk, hogy a Kisbácsai első osztályt ki fogja tanítani,  és ekkor megtudtuk, hogy a BABI NÉNI!  Ezek után NEM VOLT KÉRDÉS, hogy jobb kezekben nem is lehetne a kisfiunk, mint a Babi néni szárnyai alatt.  Mikor eljött a beiratás ideje, én voltam az első szülő, 8 óra 00 perckor, aki megjelent a beiratáson. Azt hiszem, sőt meg vagyok győződve róla, hogy a kisfiam szellemi fejlődése érdekében életem legjobb döntése volt, hogy ide irattam be. A gyerekek imádják az ő kedves "Buborékos Babi Néni"-jüket, mert csupa szív-lélek-jóság árad minden mozdulatából és szavából.  Érdekli minden apróság, ami csak történik az ő "gyerekeivel". Nagyon szeretném, ha Ő nyerné meg ezt a kedves versenyt, és agitálni fogom a többi szülőtársamat, hogy szavazzanak rá, mivel úgy érzem, hogy ha valaki, akkor Ő igazán megérdemli.

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tatárföldön Rába-futóművel

– Az idei évre kedvezőek a kilátásaink az egykori Szovjetunió utódállamaiban, ahol három év alatt a négyszeresével tudtuk növelni eladásainkat – fogalmazott a Kisalföldnek adott interjújában Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság elnök-vezérigazgatója. Minőség szempontjából eltűntek a különbségek kelet és nyugat között. Tovább olvasom