Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Játékpisztollyal próbálta kifosztani ismerősét

Két fegyveres férfi nyomult be egy fiatal székesfehérvári nő lakásába csütörtökön késő este, a támadók megverték és kifosztották a nőt.
A fiatal nő eredetileg egy ismerősét várta, azért nyitott ajtót. A rablók ellen egyébként hevesen védekezett, ezért azok csak a mobiltelefonját tudták elvinni. A pisztolyról, ami náluk volt, kiderült, hogy játékfegyver, a rendőrök ugyanis négy órán belül elfogták a támadást szervez és végrehajtó csapatot. A támadás megszervezésében, mint kiderült, részt vett az előzetesen telefonon bejelentkező fiatalember is.

A fiatal nő gyanútlanul nyitott ajtót a késő esti látogatónak, ugyanis egy férfi ismerőse korábban azzal hívta fel, hogy felugrik hozzá, ha otthon van. Az ajtóban azonban két csuklyás férfi állt, akik azonnal benyomultak a lakásba. Verekedés kezdődött, mivel a lány hevesen védekezett és nem akarta átadni az ékszereit, amire láthatóan a rablók utaztak. A két férfi ezért csak a mobiltelefonját tudta elvenni, majd elmenekültek. . A sokkos állapotban lévő, könnyebben sérült lány a szomszédtól kért segítséget, ő hívta a rendőröket.

A rendőrök rájöttek, hogy aznap éjjel már igazoltatták azt a 19 éves zámolyi fiatalt, aki bejelentkezett a lányhoz estére. Mivel a támadás után is a járőrök útjába került, ezért őt, és a vele lévő, 17 éves másik fiatalt előállították. Vallomásuk alapján jutottak el egy szabadbattyáni címre, ahol egy 21 és egy 22 éves fiatalembert találtak. A rablók annyira elbízták magukat, hogy nem rejtették el sem a rabolt telefont, sem a támadásnál használt "fegyvert", amiről egyébként kiderült, hogy játékpisztoly. Mind a négy fiatalembert őrizetbe vették.

Olvasóink írták

 • 4. joy 2009. február 20. 23:14
  „Mivan, mit kellene tudni Zsámolyról?”
 • 3. dodó 2009. február 20. 16:38
  „Ez a Zámoly szép emlékeket ébreszt bennünk... Mintha pár éve néhány ottani fiatallal sokat foglalkozott volna a sajtó.”
 • 2. flexsnake 2009. február 20. 16:07
  „Nekem is beugrott :D
  Nekem miért nincsenek ilyen ismerőseim? Talán megválogatom? Lehet.”
 • 1. zoltanz 2009. február 20. 14:26
  „Zámoly...Zámoly....
  Beugrott, már emlékszem. Nagy port kavart.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétpontos Gyurcsány-javaslat az OÉT ülésén

Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: a munkáltatói és a munkavállalói oldalnak nem elég csak véleményt… Tovább olvasom