Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 16°C | 25°C Még több cikk.

Játékvezető–szurkoló találkozó

Kézilabda

Rendhagyó találkozó színhelye lesz ma este hat órától a győri Magvassy-sportcsarnok VIP-

terme. A Magyar Kézilabda Szövetség Játékvezetői Bizottsága ugyanis azzal a kéréssel kereste meg az egyik legnagyobb szurkolói táborral rendelkező győrieket, hogy egy beszélgetésre jöjjenek össze, elősegítve ezzel a jobb viszonyt a sípmesterek és a szurkolók között.


A bírói testületet az elnök, Török Péter, valamint hét nemzetközi minősítésű játékvezető, Kékes Csaba, Kékes Pál, Horváth Péter, Marton Balázs, Pech Katalin, Vágvölgyi Mária és Bonifert Ferenc képviseli. Természetesen az összejövetelen bárki részt vehet és elmondhatja észrevételeit.
Hír még a győri csapat háza tájáról, hogy a Graboplast-ETO pénteken 15 órától a Vác együttesével játszik felkészülési mérkőzést a Magvassy-sportcsarnokban.
Módosult a Suzuki Generál Autócentrum-kupa programja. December 28-án délelőtt 9 órától a Graboplast-ETO–Duslo Sala, 11 órától az FTC–Rulmentul Brasov, míg délután 16 órától FTC–Sala, 18 órától Graboplast-ETO–Brasov mérkőzéseket rendeznek.
A szurkolói egyesület autóbuszt indít a december 30-i debreceni kézilabdagálára. Jelentkezni lehet Gellért Tamásnál a 30/377-8588-

as telefonszámon. Ugyancsak ezen a számon lehet jelentkezni a Graboplast-ETO szkopjei és aalborgi BL-összecsapásaira is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ergométer: bárki jelentkezhet

Evezés

Évekkel ezelőtt – 1999-ben és 2000-ben – a Győri Víz-
Tovább olvasom