Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Jelnyelvtanfolyam októbertől

Győr. A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének megyei szervezete október 7-től alapfokú és középfokú jelnyelvi tanfolyamot indít, amelyre még várja az érdeklődők jelentkezését. Az oktatást szombati napokon, a Kisfaludy u. 32. szám alatti Sinosz klubhelyiségben tartják. Beiratkozás és jelentkezés a Sinosz-klubhelyiségben szeptember 26-án és 29-én 18–20 óra között lehetséges. A személyes kapcsolatfelvétel mellett a gyor@sinosz.hu e-mail címen is fogadja a jelnyelv iránt érdeklődőket a Sinosz megyei szervezete.

Lakossági fórum

Győr. Wernerné Csordás Éva és Eredics Imre önkormányzati képviselők Szabadhegy, Kismegyer városrészek elmúlt 4 évi fejlődéséről holnap délután 5 órai kezdettel a József Attila Művelődési Házban (Móra park), pénteken délután 5 órától pedig a Szabadhegyi Közoktatási Központban (piros iskola) tartanak beszámolót.

Döntsünk jól!

Ménfőcsanak. A győri polgármesterjelöltek és a körzeti képviselőjelöltek a vendégei a Bezerédj-kastély nagypincéjében ma este 6 órakor (21-es körzet: Ménfő), illetve holnap este 6 órakor (20-as körzet: Csanak) kezdődő, Döntsünk jól! című lakossági fórumoknak.

Könyvelői klub

Győr. A megyei egészségbiztosítási pénztár (Szabolcska u. 1/A) könyvelői klubjában szeptember 18-án délelőtt 9 órától a változásokról tartanak tájékoztatót könyvelőirodák részére. A jelentkezéseket mai határidővel várják a 96/318-968-as számú telefonon, a 96/311-359-es számú faxon, vagy a mep.gyor@oep.hu elektronikus levélcímen.

Véradás

Börcs, Győrladamér. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja ma délután 4-től este 7 óráig a börcsi iskolában tart kiszállásos véradást, holnap pedig ugyanebben az időszakban Győrladaméron az óvodában.

Eboltás veszettség ellen

Győr. A három hónaposnál idősebb ebek veszettség elleni, évenként kötelező oltását az állat-egészségügyi szolgálat holnap délután 4-től este 5 óráig a révfalui postánál, délután 4-től este 6-ig a ménfőcsanaki postánál, délután 3-tól 4 óráig pedig a Banai út 34. szám előtt folytatja a polgármesteri hivatal megbízásából. A védőoltás helyszínen fizetendő díja 1700 forint, ehhez járul még a féregtelenítő gyógyszer ára.
Győrújbarát. A kisbaráti részen a csárdasori boltnál ma reggel fél 7-kor, a posta előtti területen fél 9-kor, a tűzoltószertárnál 10 órakor, a nagybaráti részen a presszó előtt holnap reggel fél 7 órakor, a hegy alatti boltnál fél 9 órakor kezdődik az eboltás.

Kertészek, kertbarátok

figyelmébe


Győr. A Kertészek és Kertbarátok Győr Városi Egyesülete holnap délután 5 órakor tartja első nyár végi foglalkozását a MTESZ Szent István út 5. szám alatti székházában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tevez bemutatkozott

labdarúgás

Az argentin Carlos Tevez bemutatkozott a West Ham Unitedben, amely … Tovább olvasom