Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Jó kezekbe kerülnek a receptek

Ahogy jeleztük olvasóinknak, a beérkezett recepetek közül profi vendéglátós szakemberek válogatják ki azokat, amelyek eredetiségüknél, ötletességüknél, jól elkészíthetőségüknél fogva méltóak arra, hogy belekerrüljenek a Délmagyarország és a Délvilág szakácskönyvébe.
Ahogy jeleztük olvasóinknak, a beérkezett recepetek közül profi vendéglátós szakemberek válogatják ki azokat, amelyek eredetiségüknél, ötletességüknél, jól elkészíthetőségüknél fogva méltóak arra, hogy belekerrüljenek a Délmagyarország és a Délvilág szakácskönyvébe. A híres vendéglőkben azonban nemcsak kiválogatják, hanem a kitűnő séfek el is készítik ezeket az ételeket, kommentálják azokat, mi pedig színes fotókon örökítjük meg reprezentatív receptes könyvünk számára.

Nagy örömünkre szolgál, hogy felhívásunk óta folyamatosan érkeznek a receptek. Beküldőink többsége precízen adja meg a szükséges alapanyagokat, ellátja fontos információkkal a készítésmódot. Azonban néhány esetben előfordult, hogy láthatóan egy másik szakácskönyv oldalai „ihlették" meg beküldőnket. Az ilyen receptet természetesen nem tudjuk elfogadni.

A minél több receptbeküldésre sarkallhatja olvasóinkat a a számos nyerési lehetőség is, hiszen havonta kisorsolunk egy-egy konyhai kisgépet, majd fődíjunk, az egy félmillió forintos Média Markt konyhai vásárlási utalvány is gazdára talál. Természetesen továbbra is várjuk a sok finomságot sejtető receptet, legyenek minél többen szerzői A Délmagyarország és Délvilág szakácskönyvének!


Szakmai hátterünk

A receptek zsűrizését és az ételek elkészítését, azaz szakácskönyvünk létrejöttét teljes szakmai hátterükkel segítő híres csárdák és gazdáik: Puskás László, Kárász csárda (Szeged);
Bakai László, Kiskakas csárda (Szeged); Csiszár István, Rózsakert vendéglő (Domaszék);
Bónus István, Bagolyvár étterem, Bandula Kisvendéglő, Fekete Sas (Vásárhely).  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

wenger köszönő levele

Levélben köszönte meg az Arsenal az ETO-nak, hogy Dudás Ádámnak lehetőséget biztosított a londoni… Tovább olvasom