Délmagyar logó

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 4°C Még több cikk.

Jobban van az összevert dunaszigeti fiú

Hétfőn elhagyhatja a győri kórházat az a fiú, akit november elején vertek össze úgy, hogy több hétig kómában feküdt. Ugyan a fiatalembernek karácsonykor is a mosonmagyaróvári kórházban kell maradnia, de már tud önállóan enni és beszélni.
Utolsó napját tölti a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermek Intenzív osztályán az a 17 éves fiú, akit november 3-án vertek össze brutálisan a mosonmagyaróvári vasútállomáson. A verések következtében a fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kómába esett és hetekig nem tért magához. Miután visszanyerte tudatát, önállóan enni, beszélni és járni sem tudott. Édesanyja, Ásványi Gyuláné arról tájékoztatott, hogy Krisztián már jobban van, elkezdett beszélni és egyedül enni. Hétfőn elhagyhatja a győri kórházat és a lakóhelyéhez közeli mosonmagyaróvári kórházba kerül. Ott édesanyja is gyakrabban tudja látogatni. Gyógyulása még hosszú hónapokat vesz igénybe, de az orvosok szerint van esélye a teljes felépülésre. Mint édesanyja elmondta, fia elfogadta, hogy nem töltheti otthon az ünnepeket és mindent megtesz a mielőbbi gyógyulás érdekében. A támadót, egy 15 éves fiút, elfogták a rendőrök.

Olvasóink írták

 • 2. dodó 2008. december 21. 20:48
  „dec. 13. 10.27: a BOON (Bors) mai cikkéből az is kiderül, a magyart összeverő két CIGÁNY intézetől szökött. Ha valakinek esetleg további bizonyítékokra lett volna szüksége annak alátámasztására, hogy ezek bizony CIGÁNYok voltak.

  Hallott-e valaki róluk azóta? Azt tudjuk, hogy visszavitték őket az intézetbe, amit ugye nem szabad zárni, elvégre a cigánybűnözőnek vannak személyes jogai.
  draskovics elvtárs, mint a törvényesség legfőbb őre(?); ebben az esetben ugye nem áll fenn a bűnismétlés-elrejtőzés-összebeszélés-tanúk befolyásolása?
  draskovics miniszter! Tatson/unk ki! Már csak tíz nap van az évből, jövőre 2009 meg úgyis a közbiztonság éve lesz!!! Vagy nem ezt nyilatkoztatta spamjával, bencze józseffel???”
 • 1. tüsök 2008. december 21. 19:34
  „Remélem ő sem tölti otthon a karácsonyt.Kár hogy a fájdalmakat nem lehet ráruházni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

506 vonat közlekedését javasolta a MÁV

A MÁV és a VDSzSz szombat délután öt órakor folytatta az immár 69. egyeztető tárgyalását. A… Tovább olvasom