Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Jobbik: a Fidesz kormányzása sem hozott érdemi változást

A Jobbik által támogatott Rigán István volt a legerősebb ellenzéki jelölt a püspökladányi időközi országgyűlési választás első fordulójában, ezért akik ellenzéki képviselőt szeretnének, azok a második fordulóban is szavazzanak rá - mondta pénteki sajtótájékoztatóján Dúró Dóra, a Jobbik szóvivője.
A Fidesz kormányzása sem járt érdemi változással, ezért ezt csak a Jobbik parlamenti megerősödése hozhatja - mondta Dúró Dóra.
A jobbik szóvivője etikátlannak nevezte a helyi Fidesz-jelölt, Bodó Sándor szórólapját. A kormánypárti jelölt ebben burkoltan azzal zsarolta a püspökladányiakat, hogy a térség csak az ő megválasztása esetén kap támogatást - tette hozzá Dúró Dóra.

A püspökladányi időközi választás első fordulóját június 5-én tartottak. A voksolás érvénytelen volt, mert a választásra jogosult állampolgároknak mindössze a 28 százaléka járult az urnákhoz. Az időközi választást azért kellett kiírni, mert Arnóth Sándor (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője márciusban autóbaleset áldozata lett.

Olvasóink írták

 • 6. dodó 2011. június 19. 11:57
  „"(...)Novák Előd, a Jobbik alelnöke elmondta: amikor pártja kritikákat fogalmaz meg a kormánnyal szemben, a vezetés visszamutogat az elmúlt 8 évre. Ám nemcsak az elmúlt 8, hanem az elmúlt 9, sőt az elmúlt 20 évről kell beszélni, hiszen azóta nem változott semmi. A politikus hangsúlyozta: ma a kormányzat és a rendőrség nem a cigánybűnözőket tekintik a legnagyobb problémának, hanem az ,,egyenruhás bűnözőket". A hatalom ellenségképe az elmúlt 20 évben nem változott - mutatott rá a politikus. (...)Végül megjegyezte: a Jobbik javaslatait a fideszes többség rendszerint lesöpri az asztalról. ,,Hol vagyunk még a halálbüntetéstől, mikor beszélhetünk majd önfenntartó börtönökről?"- tette fel a költői kérdést a politkus.. Végül elmondta: ma nemcsak emlékezni, de követelni is jöttek: követelni a csendőrséget, a szociális kártyát és egyéb jobbikos javaslatokat.
  Kiderült, miért kell vegzálni a magyarokat- folytatta Lenhardt Balázs- egy román miniszter elárulta: izraeli követelésre kell tönkretenni és megszüntetni a gárdát. A nemzeti radikális képviselő kiemelte: fontos, hogy egy egységes gárdamozgalom jöjjön létre. ,,Ennyi ellenség közt csak akkor tudunk ellenállni, ha váll vállat vetve, kéz kezet fogva tudunk kivonulni a csatamezőre. Fontos, hogy együtt tudjunk lépni a megfelelő pillanatban""”
 • 5. bambinaXX 2011. június 18. 05:17
  „5! én is így érzek!!”
 • 4. papsajt 2011. június 17. 21:03
  „Nem vagyok Jobbikos,de sokszor érzem hogy jobb lett volna őket választani és tényleg kisöpörni és elszámoltatni az elmúlt 20-30 év politikusait!”
 • 3. deszkás 2011. június 17. 18:54
  „Kedves Jobbikosok hogy is szavaztak a most birált párttal a visszamenőleges nyugdijtörvényről? Na ugye. Pofa alap.”
 • 2. Jozsoci 2011. június 17. 17:51
  „Ez a fidesz tevékenységének az eredménye! Egy évvel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy most a Jobbiknak drukkolok.”
 • 1. tótkomlósi 2011. június 17. 17:39
  „Ettől félek én is!
  Ezt hajtogatta a fidesz is évekig, és megkapta, meg mi is megkaptuk. Ők is csak a hatalomra törtetnek, aztán meg minket sanyargatnak, mert mást nem tud csinálni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkezdődött az aratás az országban

Az ország déli részén a gazdálkodók már megkezdték az őszi árpa aratását, és a mintegy 165 ezer hektáros területből 2000 hektáron végeztek a munkával. Tovább olvasom