Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Jobbik: a kormány tegyen határozott lépéseket a magyarság pusztulásának megállításáért

A 2011 októberi népszámlálás adatai szerint Magyarország lakossága 10 év alatt 260 ezer fővel csökkent, a magyarság pedig ennél is nagyobb arányban - 400 ezer fővel.
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy a népszámlálási adatok ismeretében tegyen meg mindent a "magyarság pusztulásának megállítása érdekében". Erről Sneider Tamás a párt alelnöke beszélt szerdai sajtótájékoztatóján.

Emlékeztetett rá, hogy a 2011 októberi népszámlálás adatai szerint Magyarország lakossága 10 év alatt 260 ezer fővel csökkent, a magyarság pedig ennél is nagyobb arányban - 400 ezer fővel - és csak a 130 ezer bevándorlónak köszönhető az egész ország népességének kisebb arányú csökkenése.

A jobbikos politikus szerint tehát jelenleg 8,6-9 millió azoknak a száma, akik magyarnak vallják magukat és Magyarországon is élnek.

Hangsúlyozta: ennek a problémának a megoldása érdekében szakítani kell azzal a gazdaságpolitikával, amely "gyarmati sorba taszította Magyarországot és amelynek egyetlen célja az emberek kizsákmányolása", mert a Jobbik álláspontja szerint a magyarság fogyása egyenes arányban áll az emberek kizsákmányolásának, illetve a gyarmatosításnak a mértékével.

Ennek érdekében Sneider Tamás szerint egyrészt valódi vidékfejlesztésre van szükség, amelynek keretében munkahelyeket kell létrehozni a kistelepüléseken. Ez a Jobbik szerint a mezőgazdaság, a feldolgozóipar, a kereskedelem vagy a gépgyártás állami szintű fejlesztésével valósulhat meg.

Emellett az ellenzéki párt felszólítja a kormányt a családi adókedvezmény teljes körű igénybevételének megteremtésére, valamint a szülésből visszatérő nők számára a négyórás részmunkaidő lehetővé tételére a teljes állami szektorban.

Sneider Tamás beszélt arról is, hogy a népszámlálás adatai szerint másfélszeresére nőtt a nemzetiségüket vállalók száma az országban. Úgy fogalmazott: ennek oka, hogy ma "mindennek megéri vallani magunkat, csak magyarnak nem", és ez pedig "a kisebbségeket érő pozitív diszkriminációnak köszönhető", létezik ugyanis "többséggel szembeni rasszizmus".

Szerinte a nemzetiségüket vállalók arányának növekedését az is elősegíti, hogy a kisebbségi önkormányzatokon és az oktatási rendszeren keresztül az állam jelenleg pluszforrásokkal támogatja a kisebbségeket.

Olvasóink írták

 • 3. csergemerge 2013. április 04. 07:50
  „"Jobbik: a kormány tegyen határozott lépéseket a magyarság pusztulásának megállításáért"

  Ébresztő! A gyermekvállalók adókedvezménye (adómentessége) a legtöbb amit ebben az ügyben tenni lehet.
  Ez az első kormány a kommunizmus óta aki valóban tett valamit ebben az ügyben.”
 • 2. papsajt 2013. április 04. 07:21
  „"a népszámlálás adatai szerint másfélszeresére nőtt a nemzetiségüket vállalók száma az országban."- ez egy kicsit mellébeszélés. a népszámlálás adatai szerint 10 év alatt 60% többen vannak cigány származásúak. szerintem kár bárkit hülének nézni, tudjuk,hogy a magyar családok fele gyermektelen a népszámlálás szerint.
  nehogy már a cigányság legyen a hibás, hogy ők mernek 4-5 gyermeket vállalni már fiatalon.

  A magyarok is megtehetnék, de ők inkább iskolába járnak, autóra gyűjtenek ,házra gyűjtenek, külföldre mennek dolgozni..., hajtják a pénzt.
  A magyar nemzetség magának csinálja a bajt,aztán sírnak,hogy kevés a gyerek,fogy a lélekszám.”
 • 1. Qllancs 2013. április 03. 17:08
  „Még belese számolták azt a kb. 500 000 kivándoról magyar embert .
  Odáig jutottunk..szégyen ma magyarnak lenni , itthon és külföldön is.
  Én is átkeresztelkedek cigánynak, nekik több joguk van, mint a rendesen, becsületesen dolgozó ,magyar embernek.
  Nekünk csak kötelességünk van. MÍG nekik..jogaik !
  Mi dolgozunk, adózunk ..és kusss ! nekik alanyi jogon jár minden, csak a MUNKA NEM !Míg valaki 38 év után utcára kerül ..semmi nem jár neki, 3 hó segélyen kívül.
  Míg a kissebbségnek : O nap ledolgozott, O adót fizetők ..többtízezret kapnak !

  pl. Máltai Szeretet Szolgálat !
  Kérten őket ,segítsenek az áram számlámnál. Lehetett pályázni! Igaz nincs elmaradásom, se ki nincs kapcsolva..de elveszítettem a munkám.
  Válaszoltak is rá 2 vezető , e-mailban !
  ...Ha ki volna kapcsolva, v. volna többszázezer ft tartozásom és ha cigány volnék --járna ! DE ÍGY NEM !

  Magyarország így szeretlek !!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gazdag közel-keletieknek közvetített lányokat egy magyar bűnözői csoport

Acsoport 2009 óta közvetített lányokat afrikai, ázsiai, távol-keleti egzotikus-, valamint több… Tovább olvasom