Délmagyar logó

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 9°C | 23°C Még több cikk.

Jobbik: Gyurcsány Ferenc egy erkölcsi hulla

A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc egy "erkölcsi hulla" és amit a saját szakdolgozatának ügyében "kever-kavar", az tulajdonképpen a "saját erkölcsi hullájának a gyalázása".
A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke egy "erkölcsi hulla" és amit a saját szakdolgozatának ügyében "kever-kavar", az tulajdonképpen a "saját erkölcsi hullájának a gyalázása" - jelentette ki Pörzse Sándor képviselő szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

A korábbi miniszterelnök szakdolgozatával kapcsolatos plágiumgyanút vizsgáló pécsi egyetemi bizottság oldalszám szerinti egyezést talált ugyan Gyurcsány Ferenc szakdolgozati bírálatának és volt sógora diplomamunkájának szövegében, de nem tudott érdemi határozatot hozni, mert a politikus dolgozata nincs meg. Vadai Ágnes, a DK elnökségi tagja erre kedden úgy reagált: "a hivatalos dokumentumok alapján plágium nem állapítható meg. Aki azt állította, a jövőben azt állítja, sejteti vagy sugallja, hogy plágium történt, bíróság előtt fog felelni és kártérítést fog fizetni".

Pörzse Sándor szerdán úgy fogalmazott: "egészen tragikomikus", ahogy Gyurcsány Ferenc viselkedik a szakdolgozatával kapcsolatos ügyben, az pedig "sokat elárul az erkölcsi mércéjükről, hogy kedden saját nőimitátorán keresztül ellentámadásba mentek át". Mint mondta, ha Gyurcsány Ferenc szerint ez a megoldás, akkor valószínűleg soha életében nem hallott Schmitt Pál korábbi államfőről, vagy a román oktatási miniszterről, akik hasonló ügybe keveredtek és a társadalom nyomására lemondtak.

A Jobbik szerint rengeteg olyan műalkotás van a világon, amelynek nincs meg a szerzője - mint például a spanyol himnusz - úgyhogy a volt kormányfő nyugodtan mondhatja azt, hogy ezeket ő szerezte, aztán ha valaki ezt kétségbe vonja, akkor pereljen.

Olvasóink írták

  • 2. Mozimasiniszta 2012. május 16. 20:13
    „Stílszerű hogy a DöglöttKutya falkavezére egy erkölcsi hulla !”
  • 1. panelnyugger 2012. május 16. 16:39
    „Pőrzse Sándor pedig egy erkőlcsi nulla. Ebből van már elegük az embereknek, meg nekem is, mást sem tudnak, mint cigányozni, zsidózni, meg gyalázkodni, kissé unalmas már. Arra vagyok kiváncsi, mikorra időzitik Gyurcsány Ferenc szakdolgozatát, mert hogy előkerül, az biztos. Akinek más a politikai nézete, mint nekik, az már nem is ember, el kell taposni, meggyalázni. Remélem 2014-ben a parlament közelébe se kerülnek a -Fidesszel együtt, hiszen összetartoznak. HIteltelenek. Mit képzelnek ezek magukról, mit akarnak, visszavinni az országot száz évre? Nekik sem az ország és a nép a fontos, hanem saját politikai karrierjük, támadják az Uniót, de a fizetés, amit ott kapnak az nagyon jó. Szégyen.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénteken szavazhatnak távközlési adóról és a médiatörvény módosításáról

Az Országgyűlés akár már pénteken elfogadhatja a távközlési adó bevezetéséről szóló kormányzati… Tovább olvasom