Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Jobbik: hosszabbítsák meg a kilakoltatási moratóriumot

A Jobbik szerint a kormányzat képviselői úgy tesznek, mintha nem vennék észre a kibontakozóban levő szociális katasztrófát.
A Jobbik követeli a kormánytól, hogy azonnal hosszabbítsák meg a kilakoltatási moratóriumot a helyzet rendeződéséig, hogy egyetlen család se essen szét a "tehetetlen kormány miatt" - írja Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselő szerdai közleményében.

A Jobbik felháborodottan tapasztalja, hogy a kormányzat képviselői úgy tesznek, mintha nem vennék észre a Magyarországon kibontakozóban levő szociális katasztrófát. A kormányzat által megállapított kilakoltatási kvóta értelmében több ezerrel több család kerülhet utcára, mint amennyit a kabinet által eddig bejelentett megoldások összessége megmenteni képes. Z. Kárpát Dániel hangsúlyozta: többszöri kérdésére senki nem válaszolt érdemben arra, hogy mi lesz az utcára kerülő családok sorsa. Éppen ezért amíg a helyzet nem rendeződik, a Jobbik a kilakoltatási moratórium azonnali meghosszabbítását követeli, hogy egyetlen magyar család se essen szét tehetetlen kormánya miatt.

Olvasóink írták

  • 2. igazságkereső 2012. március 07. 18:20
    „Tényszerű az a hír. hogy az Amerikai Egyesült Államokban a bankok az általuk kirobbantott "devizaválság" következtében lakásukat, házaikat elvesztők 250 milliárdos kártérítést kaptak, mielőtt még a bíróság elkezdte volna tárgyalni a "devizaválságos" banki trükkök okozta mérhetetlen kárt okozó ügyeket! Követendő példa lehetne ez nálunk Magyarországon is! Nem kell a banki "sikolyszomfónia",hiszen jelentős nyereségre tettek szert, és tisztességtelenségük következtében csökkent ügyfélforgalmuk miatt nem veszteségük, csupán nyereségük csökkenése következettbe! Nagy különbség van a veszteség és nyereség csökkenés között, nem ártan ezt a magyarországi bankoknak is tudomásul venniük!!”
  • 1. igazságkereső 2012. március 07. 18:10
    „Miután társadalmi mérteket öltött Magyarországon a munkahelyek felszámolása, s ennek következtében fizetést nem kapók száma, ugyan miből is lehetne fizetni a nyugat-európai árszínvonalú szolgáltatói számlákat, a banki indexálási trükk miatt több mint duplájára emelt havi "devizahitelek" törlesztését?!! Ergó: 2008 őszén állami szintre emelték a banki csalások lehetőségét, mert ugye mindenki ismeri, tudja, hogy mi az az indexálási trükk!! Nos, ezért kellene azonnal törvényi szinten megszüntetni a kilakoltatásokat, mert ugye pontosan meghatározható, hogy ki a szándékos nem fizető - de tudna fizetni!- és ki az aki sajnálatos jövedelemhiány miatt nem tud fizetni!! Tény és való, hogy ehhez az általános fizetésképtelenséghez jelentősen hozzájárult a helikopteres Kóka és az Altus Zrt-s Gyurcsány és bolgár születésű felesége Dobrev Klára.Ehhez párosult még a "mindenhez értő" Draskovics-Veres páros, kik együttes működése rendesen padlóra tette Magyarországot! Akkor miről is szól a kilakoltatások előzménye, a milliárdos MSZP-s, áramszolgáltatót lenyúló képviselő és "tettestársaik" pénzügyi oligarchás tevékenysége?!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkérdezték: 41 százalék szerint le kell mondania Schmitt Pálnak

A kormánypárti szavazóknak csak a 13% szorgalmazná az államfő távozását a plágiumgyanú miatt - derül… Tovább olvasom