Délmagyar logó

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 21°C Még több cikk.

Jogi eljárást kezdeményez Selmeczi Gabriella ellen az MSZP

Selmeczi Gabriella a parlament keddi ülésén elmondott napirend előtti felszólalásában kijelentette, hogy másfél évvel a választások előtt "megint csúcsra jár a Gyurcsány-Bajnai vezette gyűlöletkampány".

Jogi eljárást kezdeményez az MSZP Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő kijelentései miatt.

Selmeczi Gabriella a parlament keddi ülésén elmondott napirend előtti felszólalásában kijelentette, hogy másfél évvel a választások előtt "megint csúcsra jár a Gyurcsány-Bajnai vezette gyűlöletkampány". Úgy fogalmazott: a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség" előválasztási háborúba hajszolja bele a embereket, miközben Mesterházy Attila, az MSZP elnöke egy olasz lapnak adott interjújában arról beszél, hogy börtönben ült, mert ellenállt az Orbán-kormánynak.

A Fidesz szóvivője azt üzente a szocialistáknak: higgadjanak le, és engedjék a kormányt és a kormánypárti politikusokat dolgozni.

Az MSZP kedden közleményben reagált a felszólalásra. Azt írták: az "egy józan eszét és józan támogatóit vesztett" párt szóvivőjének szánalmas támadása volt mindazok ellen, akik az elmúlt két és fél évben a Fidesszel ellentétben a magyar társadalom érdekeit képviselték.

"Az a Selmeczi Gabriella pocskondiázta a szocialista kormányok teljesítményét, akinek a Fidesz nyugdíjvédőnőjeként addig terjedt a tudománya, hogy főszerepet játszott hárommillió munkavállaló időskori megtakarításának lenyúlásában. Az a Selmeczi Gabriella szónokolt becsületről és bátorságról, aki több mint tíz éve adós egy kiflicsücsöknyi magyarázattal" - olvasható a közleményben, amely szerint azonban "van egy határ, amit a Fidesz szóvivője sem léphet át".

Az MSZP ezért jogi eljárást kezdeményez Selmeczi Gabriella "gyalázkodó kijelentései miatt" - közölték.

Olvasóink írták

 • 7. klj-54 2012. november 13. 23:08
  „@6. Mozimasiniszta:
  Megnyugszik a beteg!”
 • 6. Mozimasiniszta 2012. november 13. 20:45
  „1#-es ! a Te eszedért egy fél kiflit sem adnék...
  5#-ös ! nem néztem-hallottam Selmeczi beszédét , DE ! nem is a tetszésről van itt szó, hanem arról a gyűlöletről, amit a hazug-tolvaj páros önmagában a létével (és szereplésével) kivált...”
 • 5. tucat 2012. november 13. 18:20
  „Nem buta ez a lány: jól tudta, hogy lesznek szép számmal, akiknek tetszeni fog, az egyébként valóban nehezen minősíthető, napirend előtti kirohanása, amely egy söröző félrészeg vendégkörében még csak-csak elmegy... Ami itt nem olvasható, de éppen sikerült látnom és hallanom: arra kérte nyomatékosan a bal oldali ellenzék jelen lévő képviselőit, kiemelten Mesterházyt, hogy menjenek innen (a Parlamentből) haza, és hagyják végre dolgozni..., a többi már olvasható itt is.
  Aranyos. :)
  Remek az a kabaré ott, a Kossuth téren, csak nagyon sokba kerül a fenntartása. Ugye, ez a szöveg még nem meríti ki a Balfékek, tök(él)etlenek, kelekótyák c. szöveggyűjtemény (Btk.) egyik passzusát se? Ha igen, mikor és hol kell megjelennem?”
 • 4. klj-54 2012. november 13. 18:09
  „@maci53:
  Az MSZMP utódpártja a fidesz!
  A magukat szocinak vallók pedig pont azt teszik amit a fidesz tett nyolc éven keresztül.
  Mi is a gond?
  Az, hogy saját fegyverével bántják a fideszt?”
 • 3. kipkop 2012. november 13. 17:52
  „Valószínűleg az mszp megmondói nem látnak és nem hallanak, mert egyes csatornákon dől a "szenny" a jobboldali személyekre, de ez valószínűleg természetes, megszokott magatartás részükről.”
 • 2. maci53 2012. november 13. 17:28
  „Nem értem a maszopot,állandóan gyűlölködnek,fasisztáznak,új szavakat találnak fel pl.fasisztoid,elárulják a hazájukat külföldön,régi öreg kommunistákat sztárolnak,a tv-jükben éjjel-nappal szidják azt akik nem velük.Már szövetkeznének a Szentháromsággal is csak a zsíros bödön közelébe kerüljenek,közben az alakuló mozgalmak,pártok messze elkerülik őket.Ebben az országban soha többé nem lesznek már hatalmon.”
 • 1. klj-54 2012. november 13. 16:18
  „A kiflizabálót köztudottan nem az eszéért tartja Orbán!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadlábon védekezhet a budaörsi emberölés gyanúsítottja

Azért döntöttek így, mert a a Pest Megyei Főügyészség megítélése szerint nem állnak fenn a korlátozó… Tovább olvasom