Délmagyar logó

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 4°C | 13°C Még több cikk.

Jótékony Leósok

Labdarúgás

Keddig lehet nevezni arra a jótékonysági teremlabdarúgó tornára, amelyet a Győri LEO Club tagjai szerveznek. A pénzdíjas kupa bevételét a győrújbaráti Samu Viktória gyógykezelésére fordítják.


Mint arról a Kisalföld november 7-i számában részletesen is beszámoltunk, a 9 éves kislány születési rendellenességgel jött a világra, így tolószékbe kényszerült.
Most lehetősége van arra, hogy egy kínai őssejt-beültetéses mqtét segítségével saját lábára állhasson és a többi gyerekhez hasonlóan akadályok nélkül élvezhesse a gyerekkort: játszon, tanuljon.
Kovács Esztertől, a civil szervezet elnökétől megtudtuk még, a Leo-kupa egyidős a Győr LEO Clubbal, így évente megrendezik az amatőr teremlabdarúgó-bajnokságot, más-

más céllal. Így a kórház gyerekosztályának több alkalommal alapvető orvosi mqszereket vásároltak, de támogatták például a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézet gyermekeinek gyógykezelését is.
A leósok maguk is kiállítanak egy csapatot, ezzel is erősítve jótékony mozgalmukat. A január 13-ra és 14-re szervezett kétnapos torna helyszíne a Nádorvárosi Közoktatási Központ (Győr, Kálvária u. 20.). Jelentkezési lapok és bővebb információ kérhető a győri Tourinform-irodában (Árpád út 32.), illetve a www.leo.gyor.hu internetes oldalon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezdésnek rangadó

Kosárlabda

Idegenbeli rangadóval indítják az új esztendőt a SMAFC NB… Tovább olvasom