Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Jótékony vásár

Győr. Az Első Győri Lions Club hétfőn este 6 órától kiállítással egybekötött jótékony célú adventi vásárt rendez a Hotel Kálvária Kamillus Termében (Kálvária u. 24.). A megnyitón a Magyar Klarinét Együttes játszik. A kiállításon az eladott alkotások bevételének 20 százalékát a művészek – Koroknai János festőművész, Nagy Ildikó szobrászművész, Nagy Rita festőművész, Németh Hajnalka üvegművész, Szakács Éva festőművész – jótékony célra ajánlják fel. A kollekció csak egy napig tekinthető meg. További, részletes információt a 96/510-800-as számú telefonon adnak.

Ingyenes jogsegély

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület ingyenes jogtanácsadást tart minden hétfőn délután 4 és 5 óra között a Szent István út 10. szám alatti irodában.

Múzeumi felújítások

Győr. Felújítási munkák miatt a Városi Művészeti Múzeum Radnai-gyűjteményében (Esterházy-palota) november 30-ig látogatható Tolnay Imre grafikusművész kiállítása. A Radnai-gyűjtemény november 30-án időszaki tárlattal, az Egry József-emlékkiállítással várja újra a látogatókat. A Kovács Margit Állandó Kiállítás december 4–10-ig nem látogatható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érdeklődik a közügyek iránt?

Tovább olvasom