Délmagyar logó

2017. 08. 18. péntek - Ilona 18°C | 32°C Még több cikk.

Jótékonysági bolhapiacot tartanak

Ötödik alkalommal szervez április 20–21-én jótékonysági bolhapiacot a soproni Családsegítő Szolgálat, melyre már várják a használható állapotú ruhaneműt, edényeket, iskolaszereket, játékokat.
A Családsegítő Szolgálat és a Mentőöv Alapítvány ötödik alkalommal rendez közös jótékonysági bolhapiacot áprilisban a szolgálat Balfi utca 87. szám alatti telephelyén.
– Már elkezdődött és a jövő hét keddjéig tart a felajánlott tárgyak átvétele – mondta el érdeklődésünkre Zudor Honória, a szolgálat vezetője, majd hozzátette, céljuk a közvetítés a felajánlók és a rászorultak között. – Mivel a családsegítő helyzete nem alkalmas az adományok tárolására, évente egy alkalommal, a bolhapiac előtt szoktuk felhívni a figyelmet a kampányra. Ilyenkor hozhatják be a soproniak a megunt, de használható holmikat, amivel másnak örömet lehet szerezni. A felajánlott textíliákat, évszaknak megfelelő ruhaneműket, poharakat, evőeszközt, játékokat, iskolaszereket, könyveket jövő keddig 8–16 óráig, (pénteken 8–12 óráig) várjuk a Balfi utcai épületben. Kérjük, hogy mindenki csak használható állapotú, tiszta dolgokat hozzon be, az adományokat a szolgálat munkatársai átválogatják. A használhatatlan tárgyakat nem áll módunkban elfogadni.
A bolhapiacon válogatók az adományokat 20–50 forint közötti áron vásárolhatják meg, a Mentőöv Alapítvány a befolyt összeget a szociális munka napján iskolások számára megrendezésre kerülő alkotáspályázat győzteseinek díjazására fordítja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyhét a telepen

Kanyargós út vezet a telepre. Az út szélén nincs virág, mi több, hihetné az ember, hogy az a… Tovább olvasom