Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Jótékonysági est

a soproni kutyákért

Nyolcvanezer forint értékű adomány jött össze azon a budapesti jótékony célú esten, amelyet a nagy port felvert soproni kutyaügy érintett négylábúinak, illetve a befogadó menhelyek támogatására szerveztek.
– Egyik volt gimnáziumi társam, Buresch Anett keresett meg azzal az ötlettel, hogy a menhelyekre került soproni kutyák megsegítésére műsoros estet rendezzünk – mondta a XIII. kerületi Ady-gimnáziumban tartott jótékony célú kezdeményezés főszervezője, Breuer Orsolya, az ELTE művelődésszervező–pedagógiai szakos hallgatója. – Mivel korábban mindketten tagjai voltunk a gimnázium Ady Teátrumának, sikerült elnyerni a színkör segítségét. Az előkészületeknél nyomdaipari vállalkozások is támogatták ügyünket, így a meghívók és a plakátok nyomán több mint százan jöttek el a rendezvényre, köztük Sopronból is. A belépődíj ötszáz forint volt vagy tárgyi adomány – például tartós kutyaeledel, vénymentes állatgyógyászati készítmény, vitamin, etetőtál, pokróc, kosár és így tovább. Összességében nyolcvanezer forint értékű felajánlás gyűlt össze, amelyet a soproni kutyákat tartó menhelyek között osztunk szét. A műsorban versek, musicalrészletek, színdarab- és kabaréjelenetek szórakoztatták a közönséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kampánycsendet sértettek Csornán

Két, írásban beérkezett kifogásnak adott helyt és kampánycsend sértést állapított meg Csornán az 5. számú országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság. Tovább olvasom