Délmagyar logó

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -4°C | 5°C Még több cikk.

Jótékonysági futás

tömegsport

Szeptember 24-én, szombaton tizenegyedik alkalommal rendezik meg Győrött a hagyományos Samsung-futóversenyt, amelynek mezőnye valamennyi megyeszékhelyen 11 órakor rajtol el. A folyók városában a Győri Dózsa sporttelepéről indulnak el a futók. Nevezni a helyszínen lehet 8.30 és 10.30 óra között. Nevezési díj és öltözési lehetőség nincs, a futóversenyen mindenki a saját felelősségére vesz részt. A táv 5 kilométer. A legjobbak október 23-án Budapesten találkoznak.


Az általános iskolák alsó tagozatainak tanulói számára váltóversenyt rendeznek. A résztvevők – öt fiú és öt lány – 10x400 métert tesznek meg a Győri Dózsa atlétikapályáján. A rajt 10 órakor lesz. A távot teljesítő sportolók, valamint a váltók tagjai ajándéksorsoláson vesznek részt. Abszolútban az első hat helyezettet értékes nyereményekkel díjazzák.
A verseny jótékony célokat szolgál, a szervezők ugyanis 300 ezer forintot ajánlanak fel a megyei kórház gyermekosztályának. Bővebb információ Jakab Erzsébet szervezőtől kérhető a 30/276-6972-es telefonszámon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Netböngésző 38. hét

Tovább olvasom