Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Jótékonysági koncert

Győr. Az Egészséges Nemzedékért Alapítvány hagyományos farsangi koncertjén ma este 6 órai kezdettel a városháza dísztermében a Liszt Ferenc Zeneiskola legjobb növendékei és tanárai adnak ízelítőt hangszeres tudásukból. A résztvevőket dr. Schmidt Péter alapítványi elnök, az orvostudomány kandidátusa köszönti, zárszót Szakács Erika igazgatónő mond.

Gézengúz-bál

Győr. A Gézengúz Alapítvány holnap este 7 órai kezdettel műsorral, vacsorával egybekötött jótékonysági bált szervez a Pozsonyi étteremben (Török I. u. 36.). Támogatói belépőjegyek igényelhetők a Gézengúz Alapítványnál a 96/439-115-ös számú telefonon, valamint a helyszínen.

Sváb bál

Győr. A német önkormányzat február 17-én, szombaton este 6 órai kezdettel rendezi a hagyományos sváb bált a Gyertyafény étteremben. A jelentkezéseket az önkormányzat székhelyén (Kazinczy u. 4.), illetve a 96/524-230-as számú telefonon várják.

Adj örömmel!

Győr. A Liszt Ferenc Zeneiskola Zenekara hagyományteremtő, Adj örömmel! elnevezésű jótékonysági koncertjét kedden este 6 órai kezdettel tartja a zsinagógában a megyei kórház ifjúsági mentálhigiénés gondozója és szakrendelője javára. Baranyai István és Róth József vezényel, fővédnök dr. Varga Gábor főigazgató főorvos. Támogató jegyek vásárolhatók a gondozóban, a kórház C épületének földszintjén, illetve telefonon a 418-244-es szám 1730-as mellékén lehet érdeklődni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

csillogás nélkül

kosárlabda Soproni Sördögök–Körmend 91–88 (24–21, 27–22, 19–23,… Tovább olvasom