Délmagyar logó

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 21°C | 34°C Még több cikk.

Jóváírás...

Másfél napig folyamatosan foglaltat jelzett az a segélyvonal, amellyel egyebek között a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat, annak gyermekintenzív osztályát támogathatták – számoltunk be erről a közelmúltban. Minden egyes hívás száz-száz forintot jelentett volna az intézménynek.

Egyik győri telefon-előfizető negyvenhét foglalt jelzés után, a negyvennyolcadik próbálkozásra érte el a segélyvonalat, ám leszámlázta neki a távközlési társaság azt a negyvenhét hívást is, amikor foglaltat jelzett a készülék.
A lapunkban közöltek után a hölgy „kifogásolta” a számlát és a társaság most értesítette: elismerik... jóváírják a hibásan számlázott négyezer-hétszáz forintot... Azt most sem tudhatta meg, hogyan történhetett, hogy sok-sok órán át úgy működött a segélyvonal, ahogy működött.
Az alatt az idő alatt feltehetően sokan kísérelték meg támogató forintjaikhoz juttatni a beteg gyerekeket, esetleg kevésbé kitartóan, ötször, tízszer, ők nyilván nem reklamálnak majd, az ő forintjaik elszálltak a levegőben...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ergométer: bárki jelentkezhet

Evezés

Évekkel ezelőtt – 1999-ben és 2000-ben – a Győri Víz-
Tovább olvasom