Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 6°C Még több cikk.

Juhász Ferenc: A koalíció együtt fog működni 2010-ig

A koalíció együtt fog működni 2010-ig - mondta a köztévé Nap-kelte című műsorában hétfő reggel Juhász Ferenc, az MSZP alelnöke.
Megfogalmazása szerint közös céljaik elérésében már számos lépést tettek és van még néhány olyan, amiben együtt fognak tudni dolgozni. Véleménye szerint a kormányzati többség és a stabilitás megtartása szempontjából mindkét partner úgy fogja értékelni, hogy tartsák fent a koalíciót.

Juhász Ferenc a kisebbségi kormányzás lehetőségével kapcsolatban azt mondta: biztosan van néhány olyan "politikai kamikaze", aki azt mondja, hogy ez járható út. Elméletileg valóban az, rövid távon még gyakorlatilag is - fejlette ki a szocialista alelnök. Juhász Ferenc szerint azonban a kisebbségi kormányzás helyett koalícióban kellene folytatni az SZDSZ-szel. Az a dolguk ugyanis, hogy próbáljanak egyezségre jutni úgy, hogy az ország stabil maradjon és nemzetközi értékelők szerint is elfogadható gazdaságpolitikával rendelkezzen.

Juhász Ferenc Horváth Ágnes menesztésével kapcsolatban arról beszélt: nem hiszi, hogy egy ember személyes sorsán múlna a koalíció. Ha mégis, akkor nem volt értékes az együttműködés, vagy a partner nem tartotta annak. Véleménye szerint Horváth Ágnes nem bűnbak, hanem a reform sajnálatos szimbóluma.

Olvasóink írták

  • 3. Kolompár Rómeó 2008. március 31. 13:55
    „És mint tudjuk, ha ezek mondanak valamit, akkor az úgy is van.”
  • 2. Kapuvári 2008. március 31. 10:39
    „Az elvtársak összekapaszkodnak a néptiprókkal a pi..ázás ellenére is, kitartanak 2010-ig,mégha okádnak egymástól is, a hatalomért!mert utána szűk esztendők jönnek a balliberális szemétre,addig még kilopnak mindent,amit lehet, nyomorba lökve az országot!8 évig tűrtük/tűrjük el ezt a hazaáruló bagázst, és nem volt senki,aki feltette volna a kezét,hogy állj!8 év alatt züllesztették le a hazánkat ezek a ballib patkányok,akiknek a száját nem hagyja el igaz mondat!még egymást is gyűlölik és ezek irányítanak egy országot?OV! elk..tátok a rendszerváltást!”
  • 1. Cseter János 2008. március 31. 10:04
    „Van még ötlet a hatalmban maradása? E Nép még mindig hisz a hazugságban és várja a sült galambot! E kormány nem ért a munkályához, ezt bizonyította ez elmúlt években! Az állandó megszorításokkal a népsuzrűtlen intézkedésekkel, ja és a hatalom fitoktatásával, megfélemlitésekkel azzal lehet mégy egy darabig bitorolni a posztokat! De sok értelme nemlesz. A legitiást már elvesztették!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Romlott Magyarország nemzetközi pénzügyi megítélése

A javuló külső és belső egyensúly, a várható lassuló infláció mellett is romlott Magyarország… Tovább olvasom