Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Kábítószer a hátizsákban

A Győrből Sopronba érkező vonatnál már várták a nyomozók azt a 30 éves, többszörösen büntetett előéletű soproni férfit, akinek hátitáskájában közel fél kilogramm indiai kendert találtak.

– Állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy a Győrből Sopronba tartó vonaton az egyik férfi hátitáskájából jellegzetes illat árad. Feltételezhető volt tehát, hogy az illetőnek köze lehet a kábítószerhez – tudtuk meg dr. Reinhoffer Csaba alezredestől, a soproni kapitányság bűnügyi osztályvezetőjétől. – A megadott személyleírás alapján a civil ruhás nyomozók a soproni vasútállomáson azonosították és feltartóztatták a férfit. A hátitáska átvizsgálásakor hat különböző méretű zacskóban összesen 494 gramm indiai kender – a marihuána alapanyaga – került elő.
A férfit előállították a rendőrkapitányságra, a nála talált növényi anyagot lefoglalták. A fiatalember ellen – aki, mint kiderült, különböző bűncselekmények miatt már hosszú priusszal rendelkezik – szakértők bevonásával indult kábítószerrel való visszaélés alapos gyanújával büntetőeljárás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esküvő: négy év után négyesben

Az élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit húzol ki belőle, s ezen az alapon még fontosabbnak tűnik, hogy az ember a csalódások után se adja fel a boldogság keresését. Vadászék megismerkedésének története is ehhez ad biztatást és nemrégiben azzal teljesedett ki, hogy Henriette és Attila romantikus megoldást választva csupán két tanú jelenlétében járult az anyakönyvvezető elé. Tovább olvasom